Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Aanbiedingen reis benodigdheden

 

Hier vind je de aanbiedingen voor alle soorten benodigdheden voor reizen en voor vakantie. Met handige tips en het beste uit de test.

Reis benodigdheden


Benodigdheden kamperen

We beginnen met de tips en aanbiedingen voor alles dat voor kamperen nodig is. Van een tent en luchtbed of slaapmat, tot campingstoelen, campinglampen en veel meer

Benodigdheden outdoor

Meer tips en aanbiedingen voor outdoor activiteiten, maar bijvoorbeeld ook voor bushcraft en survival. Kijk hier voor een outdoor tips en bijvoorbeeld voor een aanbieding van een zakmes, bergschoenen of een verrekijker.


Benodigdheden fietsvakantie

Ook voor de fietsvakantie hebben we tips en aanbiedingen. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over de beste fietskar, fietskleding en een fietsendrager voor de auto.


Benodigdheden autovakantie

Meer tips en aanbiedingen voor als je met de auto op vakantie gaat. Met ondermeer tips en aanbiedingen van een dakkoffer, een koelbox als autokoelkast, een tablethouder of een nekkussen.
Benodigdheden wintersport

Veel van bovenstaande reis benodigdheden heb je ook voor de wintersport nodig, maar daarnaast zijn er nog veel andere vakantie benodigdheden voor de wintersport zoals skikleding, ski en snowboard uitrustingen en meer voor winter en wintersport.Diverse reis benodigdheden  

En dan zijn er nog de vele algemene vakantie benodigheden. Kijk hier onder voor alle aanbiedingen en tips.  

Bagage

Koffers, reistassen, maar ook een koelbox of een moneybelt. Hieronder alle tips en aanbiedingen van deze reisbenodigdheden.

Vermaak

Actief of minder actief bezig zijn tijdens de vakantie of een rei. Hieronder wat voor het vermaak.

Camera's

Leg de vakantie vast op foto of video. Met je telefoon, of liever een specifieke camera? Hieronder aanbiedingen en tips.

Meer vakantie elektronica

Nog wat elektrische apparaten om mee te nemen op reis of op vakantie. Bijvoorbeeld een ebook reader vol leesvoer, een waterdichte speakers om op strand en zwembad naar muziek te luisteren, navigatie voor de motorrijder of een MiFi router om met diverse telefoons één data verbinding te delen. Hier alle tips en aanbiedingen van deze reis benodigdheden.

Voor thuis

Ook wat tips en aanbiedingen met betrekking tot wat thuis achterblijft. Met informatie over een systeem dat de planten buiten of binnen nat houdt tijdens de vakantie of een IP camera waarmee je je huis in de gaten kunt houden al je op reis bent. 
En zo zijn er nog wat meer handige benodigdheden voor vakantie en reizen.

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Hierboven vind je informatie en aanbiedingen van een grote hoeveelheid vakantie benodigdheden en reis benodigdheden. Een selectie van grote en kleine spullen die je meeneemt of reis, op vakantie, met een dagje weg. 

Omdat het heel veel verschillende reisbenodigdheden en vakantiebenodigdheden betreft hebben we al deze reis accessoires zoveel mogelijk onderverdeeld in benodigdheden voor bijvoorbeeld een autovakantie, een vliegvakantie, een strandvakantie, een fietsvakantie, voor outdoor activiteiten, voor kamperen, voor wintersport en voor andere soorten vakanties en reizen.

Wat mag je niet vergeten?

Reisbenodigdheden als een koffer, een tent en een dakkoffer zal je niet vergeten. Maar er zijn wel reisbenodigdheden waarvan het belangrijk is dat je controleert of je die bij je hebt. Of waaraan je misschien niet denkt als je op reis of vakantie gaat.

Reispapieren
Je ID-kaart, tickets en bankpas moet je natuurlijk nooit vergeten. Evenals (indien van toepassing) je vaccinatieboekje en visum. Maar denk ook even aan de gegevens van je zorgverzekering en reisverzekering, los geld in de juiste valuta (in het buitenland kun je lang niet overal pinnen) en belangrijk telefoonnummers.

Spullen voor je gezondheid
Vanzelfsprekend gaan de medicijnen die je dagelijks gebruikt in de koffer, maar denk ook aan zonnebrand, middelen bij en tegen insectenbeten, voorbehoedsmiddelen, maandverband / tampons, een koortsthermometer, een middel tegen buikloop, pijnstillers, pleisters en verband, een reserve bril, anti hooikoorts middel, en een middel tegen reisziekte. Je kan het maar beter bij je hebben!

Neem dit alles ook in voldoende hoeveelheden mee. Indien van toepassing: medicatie, insuline, contactlens vloeistof enz. 

Ga je vliegen? Hou dan wel rekening met de regels voor het meenemen van vloeistoffen in het vliegtuig (handbagage).


Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.