Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Cruise aanbiedingen

 

De beste sites waar je een cruise kunt vinden en boeken. Met aanbiedingen. Zowel voor een luxe cruise, een familie cruise of een budget cruise.


De meeste mensen denken dat een cruise op een echt cruiseschip voor hen onbetaalbaar is. Maar dat is al lang niet  meer het geval. Sterker nog, een cruise vakantie is tegenwoordig heel betaalbaar. Betaalbare luxe!

Kijk maar eens bij de onderstaande cruise aanbiedingen. Daar vind je duizenden cruises van de meeste belangrijke aanbieders. Een soort zoekmachine voor cruises waar alle soorten cruises vindt.


Cruise aanbiedingen bovenstaande sites

De opzet van bovenstaande cruise aanbieding sites is gelijk. Al deze sites bieden de cruises van de grote en middelgrote rederijen aan. Opstappen kan in Nederland, maar ook in buitenlandse havens. En je vindt er cruises in alle soorten.

Van budget cruise tot luxe cruise, en alles daar tussen in. Cruises op de Middellandse Zee, langs de Noorse fjorden, naar Engeland en Schotland, maar ook cruises in het Caraïbisch gebied, in het Verre Oosten, langs de Afrikaanse kust, en langs heel Amerika (tot in Alaska toe).

De cruises worden verzorgd voor grote rederijen als Cunard, Holland America Line, P&O Cruises, Disney Cruise Line, Costa Cruises, Hapag Lloyd, MSC Cruises, Princess Cruises, Seabourn, TUI Cruises en vele andere bekende maatschappijen die cruises organiseren.

Je kunt een cruise vakantie in Nederland starten, maar ook de vakantie inclusief vlucht naar bijvoorbeeld Italië boeken en daar dan op het cruiseschip stappen.

Waarom een cruise?

Je kunt een cruiseschip zien als een drijvend resort. Een luxe hotel dat je iedere dag een ander uitzicht biedt en je naar de mooiste havens en badplaatsen brengt. En alles is aanwezig op deze cruiseschepen, bars, restaurants, zwembaden, wellness, casino, winkels, theaters met shows en bioscopen. Dus ook als je op zee bent is er van alles te beleven. Op een cruiseschip verveel je je geen moment!

Een groot aantal rederijen vaart vanuit Nederland (Amsterdam, Rotterdam en soms IJmuiden). Cruises die uit Nederland vertrekken gaan vaak naar de Noorse Fjorden, de Oostzee (Finland, Baltische Staten), IJsland of de Britse Eilanden, maar ook naar verder gelegen bestemmingen zoals de Caraïben of de USA.

Kijk op bovenstaande websites met cruise aanbiedingen om een idee te krijgen van de geweldige mogelijkheden van een cruise, en voor de verbazend betaalbare prijzen die voor zo'n luxe cruise gevraagd worden.

Zie ook:

Onderwerp:
Boven vind je de beste websites die gespecialiseerd zijn in cruise aanbiedingen. Dit zijn reisbureaus voor cruises. Deze aanbieding sites bieden de cruises van alle bekende cruise maatschappijen aan. Cruises vanuit Nederland, maar ook cruises elders in de wereld. Met aanbiedingen van zowel luxe cruises als goedkope cruises.


Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.