Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Video camera en camcorder aanbiedingen

 


Vakantiefilmpjes kun je met je smartphone maken, maar voor echt goede vakantievideo's heb je een kwalitatief betere camera nodig. Een compacte camcorder is dan een ideale vakantiegenoot. Maar natuurlijk wil je wel een goede camcorder. Daarom kijken we hier naar tests van camcorders en videocamera's.

Testen van camera's

Op de website TestResults.nl kun je een overzicht vinden van camera testen die door verschillende experts zijn uitgevoerd zoals elektronicatijdschriften, speciaalzaken, vergelijkingssites en consumenten-organisaties. Kijk daar welke camcorder of videocamera het beste bij jouw wensen en behoeften aansluiten.


Hieronder vind je links naar testen van de diverse soorten camera's.

Beste camera's goedkoop kopen

Er zijn vele soorten videocamera's.  Naast de camcorder heb je bijvoorbeeld ook de action camera, de dashcam en de (grote) meer professionele videocamera. 

Bij de winkels uit het overzicht Beste Videocamera Kopen kun je deze camera's allemaal vinden. Hieronder kort een overzicht van de verschillende camera's en hun toepassing op vakantie en links naar testen van deze videocamera's.

Camcorders

Met een camcorder kun je mooie vakantiefilms maken in HD of zelfs Ultra-HD kwaliteit. Een camcorder is echt gemaakt voor gebruik op vakantie. Zo'n videocamera is heel compact maar maakt wel goede opnames.

Daarom worden er, ondanks de camera telefoons, ook nog steeds veel camcorders verkocht. De sensor, de zoomfunctie, de bediening, alles is bij een camcorder beter afgestemd op het maken van filmpjes dan bij een fotocamera of mobiele telefoon. 

Filmen onder donkere en slechte omstandigheden gaat beter, met een groothoeklens kun je ook goed in een kleine ruimte filmen en optische beeldstabilisatie zorgt er voor dat je ook met een minder vaste hand stabiele beelden schiet.


Grote videocamera's

Professionele beelden maak je met een min of meer professionele videocamera. Deze camera's zijn echter groot, te groot vaak op vakantie. Of je moet echt de mooiste natuuropnames willen maken tijdens een safari of een vakantie in bijvoorbeeld IJsland. Zo'n "echte" videocamera moet in een aparte koffer mee.

Action camera's

Ga je mountainbiken, skiën, kanoën of een andere actieve sport beoefenen? En wil je daar actie-opnames van maken. Dan kun je kiezen voor een actioncamera (actioncam). Via een mount, een soort houder, kun je deze kleine camera's bevestigen op je helm, kleding, stuur e.d.

Dashcams

Dashcams plaats je bij de voorruit van je auto en deze filmt wat je ziet als je in de auto zit. Zo kun je prachtige opnames maken van een rondrit die je in de auto maakt. Maar je moet het wel leuk vinden om van de waarschijnlijk grote hoeveelheid opnames die je maakt een vakantievideo samen te stellen.

Bij het bovenstaande Beste Videocamera kopen vind je de beste winkels om al dit soort videocamera's goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer elektronica tips vakantie
Foto: Sony

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.