Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vakantie boeken buitenland

 

Alle tips en aanbiedingen voor een vakantie in het buitenland. Voor een verre reis of een vakantie in Europa. Voor een stedentrip, wintersport vakantie, rondreis of strandvakantie.


Vakantie boeken buitenland


Sites vakantie boeken buitenland

Zoek je een goede site waar je goedkoop een buitenlandse vakantie kunt boeken? Kijk dan eens bij onderstaande online reisbureaus. Deze sites om een vakantie te boeken bieden reizen in het buitenland goedkoop aan met keuze uit veel mooie vakanties.


Dit zijn algemene reisbureau's voor het online boeken van alle soorten vakanties in het buitenland. Hieronder kijken we naar meer specifieke boekingssites voor reizen en vakanties.

Specifieke buitenlandse vakanties boeken


Hierboven vind je aanbieders van diverse soorten specifieke vakanties in het buitenland. Hier boek je voordelig dit soort vakanties, Hieronder een kort overzicht van de soort vakantie aanbiedingen die je daar vindt.

Stedentrip buitenland

Onder een stedentrip wordt een korte buitenlandse vakantie verstaan waarbij een stad wordt bezocht. Vanuit een hotel in de stad wordt de betreffende stad verkend. Vereiste voor een goede stedentrip is dat de betreffende stad voldoende de moeite waard is om er minimaal door te brengen. Om te shoppen, om van de cultuur te genieten en op historische plekken te bezoeken.

Zo'n korte buitenlandse trip kan dichtbij plaatsvinden (bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel of Keulen) maar ook verder weg, naar bijvoorbeeld Milaan, Rome of Barcelona. Bij de bovenstaande link naar Stedentrip Boeken vind je niet alleen aanbieden van leuke stedentrips in het buitenland, maar ook tips over de staden die voor ieder soort stedentrip het bezoeken waard zijn.

Last minute vakantie

Je vind hier boven ook een link naar aanbiedingen van de beste last minute vakanties.
Vaak worden buitenlandse vakanties al maanden van tevoren geboekt, maar er zijn natuurlijk volop vakanties die vlak voor de datum nog vrij zijn. Om te voorkomen dat een hotelkamer of vakantiehuis leeg blijft staan wordt de vakantie dan vaak met hoge korting aangeboden.

Vind je het niet erg op pas vlak voor de vakantie te boeken (maar wel vaak binnen 14 dagen), dan is een goedkope last minute vakantie naar het buitenland een aanrader. Hier boven vind je de aanbiedingen.

All inclusive vakantie

Hou je van een relaxte vakantie in het buitenland. Genieten van strand, zon en zwembad, en uitrusten van een jaar werken. Dan is een all inclusive vakantie in het buitenland wat voor jou. Een vakantie waarbij vlucht, hotel, eten, drankjes e.d. allemaal inbegrepen zijn. Zorgeloos genieten zonder dat je je druk hoeft te maken waar je die avond gaat eten. En het is ook nog een een relatief goedkope buitenlandse vakantie omdat alle inbegrepen is.

Kijk boven voor aanbiedingen van goede goedkope all inclusive vakanties in het buitenland. Het gaat dan vooral om mooie hotels en resorts (een vakantiecomplex met naast een hotel ook meerdere restaurants en bars) in Turkije, Spanje, Griekenland en Egypte, maar ook in andere landen.

Single reizen

Speciaal voor singles (jong of oud) zijn er heel leuke buitenlandse reizen te boeken. Het gaat daarbij om rondreizen of andere groepsreizen met andere singles. Als alleenstaande ben je dus met gelijkgestemden en dat is vaak een goed uitgangspunt voor een leuke vakantie. Bovendien valt er op een goede single reis veel te zien en veel te beleven. En je doet er leuke contacten op!

Kijk bij Single Reizen Boeken hier boven voor aanbiedingen van de beste organisaties die specifieke buitenlandse vakanties voor singles aanbieden.

Adults Only vakantie

Iemand die een adult only vakantie boekt reist zonder kinderen, maar heeft ook geen behoefte aan kinderen van anderen. Met andere woorden dit gaat om kindvrije vakanties. Het is verbazend hoe groot het aanbod aan kindvrije hotels in het buitenland is. Bij de link naar Adults Only Vakantie Boeken vind je reizen naar al deze kinderloze hotels. 

Hotel overnachting

Een hotelkamer kun je voor lange tijd huren, als onderdeel van een compleet vakantiepakket, eventueel met vlucht, maar ook voor één nachtje of een paar nachten. Regel je de reis zelf (per bus, trein, vliegtuig of eigen auto) dan kun je bij de hotel overnachtingen hier boven de aanbiedingen van hotels vinden.

Vakantiehuis buitenland

Tot nu toe hebben we het telkens over hotels gehad. Maar in het buitenland heb je natuurlijk meer vakantie accommodaties dan alleen hotels. Er zijn ook vele vakantiehuizen en vakantiehuisjes in het buitenland te boeken. Op een vakantiepark, met tal van voorzieningen, maar ook vrijstaande huizen, villa's, boerderijen en zelfs kasteeltjes.

Boven vind je aanbiedingen van al deze vakantiehuizen in het buitenland. Van huisjes (en appartementen) voor 2 personen tot grote vakantiehuizen voor een hele groep.

Camping buitenland

En dan is er natuurlijk de camping. Daarvoor kun je je eigen vakantiehuis meenemen, in de vorm van een caravan, tent, camper of vouwwagen, maar je kunt ook een gereedstaande tent of caravan huren, die helemaal ingericht is.

Voor aanbiedingen van beide soorten kampeervakanties in het buitenland kun je boven terecht. Bij Camping Buitenland Boeken vind je zowel kampeerplekken als te huren tenten en caravans. Op een eenvoudige buitenlandse camping of een luxe glamping in het buitenland. Vooral Frankrijk en België zijn populaire bestemmingen voor een kampeervakantie in het buitenland, maar ook Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Kroatië en veel andere landen.

Cruise vakantie

En dan heb je nog de cruise. Vroeger was een verblijf op een cruise schip alleen aan de rijken voorbehouden, maar tegenwoordig is de cruise voor de meeste mensen haalbaar. Je hebt speciale budget cruises, maar ook een standaard cruise is tegenwoordig goed te betalen. Kijk maar bij het bovenstaande Cruise Boeken.

Naar welke landen gaan Nederlanders op vakantie?

Wereldwijd is Frankrijk het land dat de meeste toeristen op bezoek krijgt. Nederlanders brengen echter vaker een toeristisch bezoek aan Duitsland, want niet verwonderlijk is gezien de korte reistijd. Dit maakt Duitsland tot een heel geschikt land voor een korte vakantie.

Als we kijken naar de cijfers voor de corona periode dan vind je hieronder de top 10 van meest populaire vakantielanden voor Nederlanders. (2019, NBTC-NIPO Research).

1. Duitsland: 3.581.160
2. Frankrijk: 2.639.120
3. Spanje: 2.589.120
4. België: 1.714.800
5. Italië: 1.321.600
6. Oostenrijk: 1.279.600
7. Groot-Brittannië: 1.097.500
8. Griekenland: 882.400
9. Turkije: 725.300
10. Portugal: 602.300

In 2019 gingen er voor het eerst meer mensen met het vliegtuig dan met de auto op vakantie. Door corona geven de cijfers van de meer recente jaren geen duidelijk beeld van de vakantiewensen van Nederlanders.

Meer tips vakantie buitenland

Nog specifieker is de informatie over buitenlandse reizen die je in onderstaande artikelen kunt vinden.


Onderwerp:
De beste sites voor het boeken van een vakantie in het buitenland. Een vliegvakantie, maar ook een autovakantie, wintersport of stedentrio in het buitenland. Verder kijken we naar de meest populaire vakantielanden bij Nederlanders en hebben we tips voor een leuke vakantie in het buitenland.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.