Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Aanbiedingen beste koffers

 

Koffer aanbiedingen van de beste winkels. Koop een goede koffer goedkoop met een ruime keuze uit veel mooie en goede koffers.

Aanbiedingen beste koffers

Als je op reis gaat neem je natuurlijk graag een goede koffer mee om je bezittingen netjes en heel te houden. Goede koffers zijn helaas in de winkel behoorlijk duur. Natuurlijk gaan de beste koffers online via internet ook niet voor een habbekrats weg, maar de prijzen liggen online wel behoorlijk lager. En koffers zijn een product die zich uitstekend lenen voor een online aankoop.

Hieronder geven we alle informatie voor bij het kopen van een koffer. Je vindt er de beste winkels waar je online een koffer kunt kopen, een koffer keuzehulp, de beste koffers uit de test en de meest verkochte koffers van dit moment.

De beste winkels om een koffer te kopen

We beginnen met de beste online aanbieders van koffers. Kijk hier om voordelig een koffer te kopen.

Deze winkels bieden online het beste assortiment koffers aan tegen de laagste prijzen. Vaak met interessante kortingen. Het gaat daarbij om alle soorten koffers. Harde koffers en zachte koffers, groot en klein, trolleys, handbagagekoffers, beautycases, reistassen, backpacks, kinderkoffers en veel meer.

Koffer keuzehulp

Vind je persoonlijk beste koffer met de onderstaande Koffer Keuzehulp van de Kofferstore van Coolblue. Geef je wensen en eisen op en selecteer zo uit de 800 meest populaire koffers. Niet alleen kun je zo heel gericht selecteren, ook vind je er test, reviews en meer informatie van bijna al deze koffers. Zo vind je makkelijk en snel de beste koffer tegen de laagste prijs.


Testen koffers 

Wat zijn de beste koffers uit de test? Dat kun je zien bij de testen van koffers op TestResults.nl. Daar vind je de beste koffers uit vergelijkende testen van de Consumentenbond, de ANWB en meer deskundige organisaties uit binnen- en buitenland.


Tips beste koffer kopen

Waar moet je op letten als je een koffer koopt? Hier wat tips.

  • Een harde koffer beschermt de bagage beter, maar een zachte koffer kun je stouwen.

  • Ga je naar de USA op reis? Kies dan voor een koffer met TSA-slot. Deze kan de Amerikaanse douane openen, anders breken ze je koffer open.

  • Let niet alleen op de grootte van de koffer, maar ook op de daadwerkelijke inhoud (in liters) en een handige indeling.

  • Koffers van Samsonite zijn duur, maar ze komen meestal als beste koffer uit de test.

  • Een koffer met vier wielen laat zich beter rijden (plat) dan een koffer met twee wielen.

  • Wil je een koffer als handbagage meenemen? Vink dan bij de Koffer Keuzehulp (te vinden bij de bovenaan genoemde tests) deze optie aan.

  • Reis je per vliegtuig? Let dan ook op het gewicht van de koffer zelf. Daar zitten behoorlijke verschillen in. Er zijn ook speciale lichtgewicht koffers. Ook deze optie kun je aanvinken.

Informatie koffers

Meer informatie over het kiezen en goedkoop kopen van je beste koffer.

Verschillende soorten koffers

Koffers zijn er in verschillende soorten. Bij een koffer denken de meeste mensen aan de harde koffers van bijvoorbeeld Samsonite. Grote koffers met wieltjes om ze makkelijk te transporteren. Maar er zijn ook zachte koffers die minder ruimte innemen als ze niet helemaal volzitten en handzame handbagagekoffers.

Koffers die in opmars zijn, zijn de laptop koffers die je laptop op reis beschermen. Voor de echte kostbaarheden zijn er aluminiumkoffers.

Koffer met wieltjes of zonder wieltjes

Een koffer met wieltjes en een uitschuifbare trekstang met handsvat zijn tegenwoordig beschikbaar op bijna alle soorten koffers en reistassen. Dit zogenaamde trolley systeem vind je op harde koffers, zachte koffers en speciale handbagage koffers, maar ook op tassen en zelfs rugzakken. Een trolley systeem is ideaal als je een stukje moet lopen met een zware koffer, dus een koffer met een trolley systeem is het overwegen zeker waard.

Harde of zachte koffer

Een andere keuze die je moet maken is die tussen een harde en een zachte koffer. Een zachte koffer biedt meer ruimte, al was het alleen maar omdat je er nog makkelijker iets in kunt proppen. ook kun je een zachte koffer wat makkelijker wegbergen. Een harde koffer geeft weer meer bescherming. Niet alleen tegen stoten, maar ook tegen regen en ander vocht.

Naast de gewone zachte koffer (in vorm van een koffer) is er ook de reistas (in de vorm van een tas), die ook wel weekendtas wordt genoemd. 

Beste koffer vliegtuig

Een goede koffer voor in het vliegtuig is ruim en stevig. Om je bagage op de transportband en bij het inladen goed te beschermen is een harde koffer wel noodzakelijk. Bij de koffer test kwam een Samsonite koffer als beste koffer voor in het vliegtuig uit de test. Deze Samsonite koffer voldoet aan alle eisen die er aan een goede vliegtuig koffer wordt gesteld.

Wil je de koffer meenemen in naar de zitplaats in het vliegtuig dan moet deze voldoen aan de handbagage eisen van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Beste koffer merken

Je hebt goede koffer merken en je hebt slechte koffer merken. Onderstaande fabrikanten gelden als de beste koffer merken:

Samsonite koffers

Het is bijna ongelofelijk naar Samsonite maakt al meer dan 100 jaar koffers. Het bekende koffer-merk werd in 1910 in Denver opgericht en was één van de eerste bagagemerken in een tijd dat reizen nog maar aan een enkeling was voorbehouden.

En ruim 100 jaar later is Samsonite nog steeds toonaangevend met koffers van de hoogste kwaliteit en innovatieve vondsten. Samsonite koffers staan bekend als de beste en sterkste koffers die er te koop zijn. Deze test van beste koffer voor in het vliegtuig bewijst dat maar weer eens.

American Tourister koffers

American Tourister is een andere grote fabrikant van heel goede reiskoffers. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van Samsonite koffers en dan is niet vreemd want American Tourister is een dochterbedrijf van Samsonite. Een American Tourister koffer is over het algemeen goedkoper dan een Samsonite koffer.

SuitSuit koffers

SUitSuit is een Nederlands koffermerk dat tot de beste koffer merken behoort. SuitSuit staat vooral bekend om zijn trendy koffers. Deze SuitSuit koffers zijn soms heel kleurrijk en hebben een stijlvol design.

Delsey koffers

Delsey reiskoffers en reistassen komen uit Frankrijk, Delsey is een merk dat al lang bestaat en in de loop der ter tijd veel heeft bijgedragen aan de onwikkeling van de koffer. Zo zijn ze bijvoorbeeld (mede) verantwoordelijk voor ingebouwde TSA-sloten, dubbele wielen bij trolley koffers en het gebruik van duurzame materialen bij koffers.

Eastpak koffers

Eastpak is vooral bekend om hun rugzakken maak Eastpak behoort ook tot de beste koffer makers. Eastpak maakt zowel harde als zachte koffers in diverse formaten. Ook voor handbagage.

Decent koffers

Ook Decent behoort tot de beste koffer merken. Deze harde en zachte reiskoffers komen uit Tsjechie en het zijn relatief goedkope koffers. Dit zijn heel goede koffers als je goede goedkope koffer zoekt.

Kipling koffers

Kipling is een fabrikant van tassen uit België die ook heel goede koffers maakt. Kipling begon als fabrikant van handtassen, maar hun reiskoffers behoren inmiddels ook tot de beste koffers. 

Kipling koffers hebben een moderne jeugdige uitstraling met vaal opvallende kleuren en patronen. Maar het frivole design gaat niet ten koste van de kwaliteit, mogelijkheden en het gebruiksgemak. Ook die kenmerken zijn prima.

Enrico Benetti koffers

Door de Italiaanse naam zou je het niet zeggen, maar Enrico Benetti is een specialst in koffers en reistassen uit Nederland. Enrico Benetti is een fantasie naam. 

Enrico Benetti koffers zijn relatief goedkoop en daarom erg in trek bij prijsbewste consumenten. De prijs - kwaliteit van een Enrico Benetti is erg goed. Het merk maakt harde en zachte koffers van polycarbonaat (hard) en van nylon en polyester (zacht).

Al deze beste koffers vind je goedkoop bij de koffer aanbiedingen bovenaan deze pagina.

Koffer top 10

Hieronder kijken we naar de top 10 van verschillende soorten koffers. In iedere lijst vind je de 10 meest populaire modellen, maar je kunt nog verder doorbladeren voor nog meer goede koffers in die soort.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.