Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kamperen. Aanbiedingen en tips

 

Kamperen, met de tent of met de caravan of camper. Spartaans kamperen of naar een glamping.  Aanbiedingen van campings en alles dat er voor kamperen nodig is.
Kamperen

Hier alle artikelen met tips, informatie en aanbiedingen met betrekking tot kamperen, de camping en alle kampeerbenodigdheden.

Aanbiedingen campings

Ben je op zoek naar een goede camping in Nederland of een goede camping in een ander land zoals België, Frankrijk, Duitsland of verder weg? Hieronder vind je de beste websites et camping aanbiedingen van Nederlandse campings en buitenlandse campings.

Luxe kamperen

Bij de camping aanbiedingen vind je goede campings in Nederland en het buitenland die zowel kampeerplaatsen voor je eigen tent of caravan als kant en klare tenten en andere accommodaties verhuren.

Hieronder nog meer aanbiedingen van campings, maar dit betreft glampings en andere campings voor luxe kamperen

Voor de één is het leuke van kamperen het ontbreken van (overbodige) luxe. Een ander is wat meer op comfort gesteld tijdens de vakantie. Luxe kamperen met bijvoorbeeld een goed ingerichte tent op een luxe camping (glamping) met veel voorzieningen kan je kritische partner overhalen om toch voor kamperen te kiezen.

Tenten

We kijken hier ook naar tips en aanbiedingen van benodigdheden om te kamperen. Laten we beginnen met benodigdheden voor kamperen met de tent, de meest toegepaste vorm van kamperen.

Hieronder vind je alle tips en informatie voor het vinden van de voor jou beste tent. Met tips van experts, de goedkoopste aanbieders, een overzicht met alle tenten met goede selectiemogelijkheden en de beste tenten uit vergelijkende test.


Slapen in een tent

Kamperen en slapen kan wel eens een moeizame combinatie zijn. Toch kan het heel veel uitmaken als je voor een goede slaapmat of luchtbed kiest. Een opblaas luchtmatras is helemaal luxe. Gewoon in een tweepersoonsbed in de tent. Hieronder tips en aanbiedingen van slaapmatten en luchtbedden.

Campingmeubels

Ook een goede campingstoel draagt sterk bij aan het comfortabel kamperen. Veel mensen brengen overdag en 's avonds heel wat uren door in het campingstoel, dus dan moet dat meubel wel in orde zijn.

Daktent

De daktent zie je steeds vaker. Dit is een tent die in een soort dakkoffer op het dak van de auto zit, en die je in enkele minuten tot een tent kunt uitklappen. Vooral voor een trektocht met de auto is een daktent een heel handige manier van kamperen.

Caravan tips

Ook met betrekking tot het kamperen met de caravan hebben we de nodige informatie en tips verzameld.

Airco voor de caravan

In een caravan kan het bijzonder heet worden in de zomer. De zon kan immers flink op zo'n mobiele woning bakken. Daarom zijn er speciaal voor de caravan airco's ontwikkeld die bijvoorbeeld ook werken op een camping-stopcontact.

Fietsendrager caravan

De fiets mee op vakantie? Dat gaat makkelijk en op een praktische manier met een speciale fietsdrager voor de caravan.

Caravan verzekeren

En wil je je caravan wel houden? Dan is het verstandig deze goed te verzekeren. Er kan immers altijd wat gebeuren.

Meer kampeer benodigdheden

En zo zijn er nog meer kampeer benodigdheden. Vaak heel verschillende gebruiksvoorwerpen die je bij het kamperen nodig hebt. Hier vind je een aantal van deze kampeer benodigdheden.

Koffie!

Bij je tent of caravan wil je natuurlijk wel een goede bak koffie hebben. Met een cafetiere (french press) kun je tijdens het kamperen handmatig zonder stroom een heerlijk vers bakje koffie zetten.

Koelbox

Hou je eten en drinken bij het kamperen of tijdens een dagje uit koel in een koelbox. Een elektrische koelbox kun je in een tent, caravan of auto ook als koelkastje gebruiken. Hier de beste koelboxen en de beste en goedkoopste online winkels voor een goede koelbox of koeltas.

Elektrische luchtpomp

Voor het opblazen van een luchtbed, opblaadbood, zwembadje en opblaas speelgoed is een elektrische luchtpomp (met accu) erg handig bij het kamperen. Blaas op zonder te blazen. Hieronder tips en aanbiedingen van de beste elektrische luchtpompen.


Campinglamp

De benaming zegt het al de beste lamp voor bij het kamperen. Deze campinglantaarn hang je op bij je caravan of tent om s'avonds goed licht te hebben. 


Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.