Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Single reizen

 

Hier vind je de single reizen van de beste organisaties die single vakanties aanbieden.

single reizen

Als single wil je ook graag op vakantie, maar als enige alleenstaande tussen de stelletjes zitten is minder leuk. Dat verklaart de populariteit van single reizen en andere single vakanties. Deze single vakanties heb je in alle soorten, en voor singles van alle leeftijden.


Je hebt actieve vakanties voor jonge singles, en rustige rondreizen voor alleenstaande ouderen. En alles wat daar tussenin zit. Voor iedere single is wel een geschikte vakantie te vinden.

Beste single reizen aanbieders

Kijk maar eens bij het aanbod van deze aanbieders van goede single reizen.

Single rondreizen of vaste locatie 

Veel single reizen zijn groepsreizen voor singles. Samen met andere singles bezoek je de mooiste steden en andere bezienswaardigheden. Afhankelijk van de reis heb je een eigen kamer of slaap in in een groepsaccomodatie. Deze rondreizen kunnen binnen Europa, maar je ook laten kennismaken met verre exotische oorden. Je hebt gedurende de reis veel contact met de andere singles, en niet zelden komen er dan ook leuke vriendschappen of zelfs relaties uit voort.

Bij de boven genoemde aanbieders kom je al deze single reizen tegen. Van sandboarden in de Sahara tot een busreis door Toscane, van hiken in Costa Rica tot een cruise over de Rijn. En niet iedere single vakantie is een rondreis. Soms heeft het reisgezelschap ook een vaste locatie waaruit de activiteiten plaatsvinden.Single reizen voor jouw leeftijd

Een reisje langs de Rijn is er voor een andere doelgroep dan een survival in de jungle. Je hebt actieve vakanties voor singles in verschillende leeftijden. Bij bijvoorbeeld een rondreis per bus is een leeftijdgrens minder belangrijk. Maar sommige groepsreizen voor singles zijn voorbehouden aan singles in een bepaalde leeftijdsgroep.

Zo zijn er bijvoorbeeld ook speciale single reizen voor ouderen. Zowel voor ouderen als voor jongeren is het vaak plezieriger om met leeftijdsgenoten op pad te zijn. Door te kiezen voor een single vakantie voor een bepaalde leeftijdscategorie ben je daarvan verzekerd. Bovendien zijn de single reizen dan vaak aan de leeftijd van de deelnemers aangepast. Alleenstaande ouderen hebben heel andere wensen voor een rondreis dan jonge singles.

Ook voor singles met kinderen

Soms kom je ook single reizen voor alleenstaande ouders tegen. Dit zijn vakanties die zowel voor de kinderen als voor hun single mamma of single pappa erg leuk zijn.

OAD single reizen

Bovenaan vind je de singlereizen van OAD. De reisorganisatie OAD staat vooral bekend om zijn busreizen. Bij OAD biedt dan ook veel single busreizen, ook naar wat verdere locaties zoals Praag, Toscane en Istriƫ (Kroatiƫ). Maar OAD heeft ook diverse single vliegreizen in het pakket, zoals single reizen naar Schotland, de Baltische staten en wederom Praag. Kijk bij de bovenstaande OAD singlereizen voor alle mogelijkheden.

Sunweb single reizen

Sunweb is een andere grote aanbieder van single vakanties waarvan je de single reizen hier boven tegen komt.  Zoals de naam Sunweb al doet blijken gaat het hier vooral om single zonvakanties. Meestal zijn het single vliegreizen naar aangenaam zonnige locaties zoals Turkije, Griekenland, Egypte en Spanje.

Kijk bij de bovenaan genoemde single vakantie aanbieders voor alle mogelijkheden en prijzen van single reizen.


Zie ook:

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.