Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Adults only vakantie aanbiedingen (alleen volwassenen)

 


Of je nu zelf wel of geen kinderen hebt. Als je zonder kinderen op vakantie gaat, dan wil je misschien het liefst ook geen kinderen zien en horen. Vooral mensen die rust willen op hun vakantie zitten vaak niet te wachten op kinderen bij het zwembad of aan tafeltje naast zich bij het ontbijt. Reisbureaus spelen in op deze omgekeerde kinderwens. Steeds meer grote reisorganisaties bieden adults only vakanties aan. Vakanties in een gegarandeerd kindervrij hotel.


Adults only vakantie en adults only hotels zijn de benamingen die meestal voor deze kindervrije vakanties en kindervrije hotels worden gebruikt. 

Kijk hier onder welke reisorganisaties deze adults only vakanties aanbieden en voor de hotels waar je gegarandeerd geen kinderen tegenkomt.

Beste adult reizen aanbiedersDeze adults only reizen zijn te boeken in vele landen. Veel Europese landen. Vooral Spanje kent veel hotels zonder kinderen, maar ook in Griekenland, Turkije, Cyprus en Portugal kom je ze tegen, evenals in bijvoorbeeld Kroatie, Macedoni├ź en Egypte.

Opvallend veel adults only hotels zijn ook in het Caraïbisch gebied te vinden, in landen en op eilanden zoals Jamaica. de Dominicaanse Republiek, Aruba, Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Cuba en Mexico.

Geen huilende en zeurende kinderen naast je bij het zwembad? Geen rennende kinderen tussen de tafels in het restaurant? Het is allemaal gegarandeerd bij een adults only vakantie in een adults only hotel. Bovendien bieden deze hotels vaak wat meer luxe voor volwassenen omdat ze geen rekening met kinderen hoeven te houden.

Kijk bij het bovenstaande Beste Hotels Zonder Kinderen voor alle informatie en prijzen van adults only vakanties.


Onderwerpen:
Hotels zonder kinderen, adults only vakantie, vakanties zonder kinderen in hotel, kindvrije hotels, geen kinderen op vakantie.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.