Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

WiFi mee op vakantie met een MiFi router

 


Zwembroek, check! Zonnebrand, check! Tandenborstel, check! WiFi, check! Ja ook draadloos internet kan mee op vakantie, in de vorm van een MiFi router. Dat is een mobiele hotspot zodat iedereen (die je toegang geeft) WiFi tot zijn beschikking heeft.


Je eigen WiFi-hotspot meenemen

Een MiFi router is een mobiele router die is voorzien van een accu zodat deze echt overal kan werken. Verder gaat er een SIM-kaart in zodat je toegang hebt tot data op internet. Ideaal op vakantie, want zo heb je je eigen WiFi-hotspot in je tent, vakantiehuisje, hotelkamer of in de auto, en ben je niet afhankelijk van wat restaurants, hotels en campings aan WiFi aanbieden. Die verbindingen zijn meestal niet zo best.

MiFi routers worden vaak door bedrijven gebruikt. Op die manier kunnen ze hun medewerkers op iedere locatie internettoegang geven. Deze zakelijke oplossingen kunnen nogal eens prijzig zijn. Maar in het overzicht van MiFi routers staan ook goedkopere MiFi routers, zoals de TP-Link M7350 die circa 85 euro kost.

TP-Link M7450

Ondanks zijn lage prijs is de TP-Link M7450 een serieuze mobiele router. Tot wel 10 apparaten (smartphones, tablets, laptops, camera's e.d.) kunnen via WiFi verbinding maken met deze mobiele hotspot en zo het internet op. Dat kan via 3G en 4G waarbij met 4G wel een downloadsnelheid tot 150 Mbps haalbaar is. Er zijn zo twee draadloze WiFi-netwerken op te zetten (2,4 Ghz en 5 Ghz).


Deze MiFi router is dan meteen voor dataopslag te gebruiken, want er is een slot voor SD-geheugenkaartjes (tot 32 GB). Daarop kan iedereen, vanaf ieder aangesloten apparaat, zijn foto's en filmpjes gebruiken, en je kunt er bijvoorbeeld muziek op zetten. Zo ben je ook met deze router niet altijd van internet afhankelijk.

De TP-Link M7450 is bij diverse tests als beste koop uitgeroepen. Deze MiFi router biedt veel mogelijkheden tegen een opmerkelijk lage prijs.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.