Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Moneybelt aanbiedingen

 

Informatie, tips en aanbiedingen met betrekking tot de moneybelt. Een riem waarin al je spullen passen als je geen jas draagt.

Moneybelt telefoon


Met een moneybelt draag je je sleutels, geld, pinpas, medicijnen, paspoort en ander kleine maar belangrijke zaken altijd veilig bij je. Ook al ben je slechts gekleed in een korte broek en T-shirt.

Waar laat je je belangrijke papieren en belangrijke zaken als je huissleutel of je autosleutel als je geen goede zakken in je kleding hebt en geen tas bij je wilt dragen. Vooral in de zomer, als je geen jas en weinig kleding draagt, kan dat een hele uitdaging zijn. Gelukkig is er zo iets als een moneybelt.


Kijk in het overzicht met aanbiedingen alle moneybelts wat er op het gebied van moneybelts allemaal te koop is

Wat is een moneybelt?

Een moneybelt (letterlijk te vertalen als geldriem, maar in het Nederlandse geldgordel of buideltas genoemd) is een heel smalle en onopvallende platte heuptas. 

De naam doet de moneybelt geen eer aan, want zo'n opbergmogelijkheid is veel breder inzetbaar dan alleen voor het meenemen van geld. 

Wat er allemaal in de moneybelt past hangt erg af van het formaat van dit tasje. Er zijn moneybelts waarin alleen wat geld en enkele sleutels passen, maar er zijn ook moneybelts die daarnaast ook een smartphone en paperassen kunnen bevatten.

Moneybelt sporten

Ook bij sporters zijn moneybelts heel populair.
.

Moneybelt in riem-vorm

In bovenstaand overzicht kom je heel verschillende van deze moneybelts tegen. Wil je een zo'n klein en onopvallend mogelijke geldbuidel hebben? Kies dan in het bovenstaand overzicht met moneybelt aanbiedingen voor de moneybelts van het type "riem". 

Je krijgt dan alleen de heel platte en compacte riemvormige moneybelts te zien. 

Deze moneybelts zijn niet veel anders dan leren riemen met een verborgen ruimte voor geld en een sleutel. Ze zien er uit als een normale riem, dus heel onopvallend, maar je kunt in zo'n moneybelt-riem ook nauwelijks iets meenemen.


Moneybelt geld riem

Een geklede moneybelt riem


Moneybelt in de vorm van een heupttasje

Heel wat groter en praktischer, maar daarmee ook meer aanwezig is de moenybelt in de vorm van een heuptasje. Hierin kun je van alles opbergen. Belangrijke papieren, je rijbewijs, pasjes, je smartphone, en veel meer. Veel van deze heuptasjes zijn unisex modellen, maar er zijn ook van deze moneybelts speciaal voor vrouwen en moneybelts voor mannen.


Moneybelt heren

Eagle Creek moneybelt. Een heuptasje / geldbuidel


De beste moneybelt test

De beste moneybelts uit de test zijn hieronder te vinden in de beste moneybelt test. Je vindt daar de beste van al deze buideltasjes voor dames en heren. Met goede moneybelt tasjes van Fredricks, Eagle Creek en TravelMore. Kijk daar voor de beste moneybelts tegen een lage prijs.


Bij de moneybelt aanbiedingen bovenaan vind je alle goede moneybelts goedkoop! 


Zie ook:
Onderwerp:
Boven vind je de aanbiedingen van moneybelts in diverse soorten en vormen. Voor een moneybelt voor dames en heren. Een moneybelt voor sporters en voor vakantie. Een moneybelt is ideaal als je geen zakken in je kleding hebt om je portemonnee, telefoon, geld, pasjes en andere spullen te bewaren.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.