Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Autovakantie of dagtrips met de auto. Tips en aanbiedingen

 

Een autovakantie, of dagtrips met de auto? Hier alle aanbiedingen voor de auto op vakantie.

Vakantie auto

Voor verre vakanties ben je wel min of meer genoodzaakt om het vliegtuig te pakken, maar kortere afstanden kun je ook met je auto afleggen. Het voordeel is dan dat je je eigen auto op het vakantieadres bij de hand hebt, zodat je veel flexibeler bent.

Auto opladers

Hier hebben we de artikelen met tips en informatie over autovakanties verzameld. De meeste tips gaan over het aangenaam maken van de reis, met bijvoorbeeld een tablethouder voor je tablet, een oplader voor je telefoon of een koelbox voor een koel drankje onderweg, maar we kijken bijvoorbeeld ook naar dakkoffers voor mee bagageruimte en naar de beste aanbieders van autovakanties.

Je auto is een kleine energiecentrale op wielen die onder het rijden energie op wekt. Kijk hier voor de beste opladers om deze energie voor je smartphone, tablet en andere gadgets te gebruiken.


Tablethouders auto

Natuurlijk kun je de tablet in je handen houden of op schoot leggen, maar als je onderweg in de auto urenlang films en series op de tablet wilt kijken is dat best lastig. Vooral als je met meerdere personen wilt kijken. Met een tablethouder hoef je de tablet niet vast te houden. Deze tablethouders zijn er voor op het dashboard (voor voorin de auto) of voor aan de rugleuning van de voorstoelen (voor achterin de auto).

Elektrische koelboxen

Met een koelbox hou je je drankjes koel en je eten vers. Maar dat is normaal gesproken maar van korte duur. Bij een lange autorit stijgt de temperatuur in de koelbox ook meer en meer. Behalve als het een elektrische koelbox betreft die zelf ook kan koelen.In feite is dat een klein koelkastje voor in de auto. Erg handig tijdens een autovakantie!


Dakkoffers

Nog een voordeel van een autovakantie ten opzichte van een vakantie met vliegtuig, trein of bus, je kunt heel veel meer bagage meenemen. Vooral als je de auto voorziet van een dakkoffer!

Vakantieauto huren

Lukt het ook met een dakkoffer niet om alle bagage mee te nemen op vakantie? Dan kun je het huren van een vakantieauto overwegen. Huur in Nederland een auto om naar je vakantie bestemming te rijden, en daar kun je deze auto ook gebruiken. Ideaal als je eigen auto niet geschikt is voor de vakantie of als je geen auto hebt maar wel een rijbewijs.Zie ook

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.