Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

ebook reader

 


Veel mensen willen heerlijk lezen op hun vakantie. Veel lezen! Maar boeken nemen helaas veel ruimte in je bagage in. Tenzij je kiest voor een e-reader. Al je boeken neem je dan mee op één handig apparaatje.


En een goede e-reader leest net zo fijn als een gewoon boek. Net zo scherp en zonder dat je last hebt van zonlicht. Een e-reader werkt namelijk met digitale inkt en niet met een verlicht scherm (zoals een tablet, laptop of smartphone). Dat heeft vele voordelen. Een e-reader gebruikt zelfs geen stroom als je het scherm niet ververst. Zo kun je een bladzijde (of bijvoorbeeld een kaft van een boek) gewoon laten tonen terwijl de e-reader in feite uitstaat.

Informatie e-readers


Hieronder vind je nog wat tips voor bij de keuze van de voor jou beste e-reader.

De beste e-reader

De beste e-reader is de Kobo Aura H2O (test Consumentenbond). Deze ebook-reader is ideaal voor vakantie, want hij is waterdicht en stofdicht. Hij kan zelfs een half uur onder water. 

Het is dus geen enkel probleem om de Kobo Aura H2O e-reader mee te nemen in bad, op het strand of in het zwembad. Overal kun je zo je boeken lezen, zonder dat je last hebt van het zonlicht En het geheugen van deze e-reader biedt plaats aan duizenden boeken en tijdschriften.
Kijk uit met Kindle

Ook Amazon maakt goede e-readers, namelijk de Kindle e-book readers, al scoren deze iets lager bij de Consumentenbond test dan de Kobo. De Kindles hebben echter een groot nadeel. De meest voorkomende e-reader bestanden (de ebup bestanden) zijn niet te lezen p een Kindle. Dus veel ebooks die je van internet download kun je niet op een Kindle e-reader lezen. En omgekeerd kun je de ebooks die je met je Kindle e-reader downloadt bij Amazon niet op een andere e-reader lezen. Dat is dus een nadeel als je later een andere e-reader koopt, je bent dan je boeken kwijt!

Wij adviseren je dus een Kobo e-reader en geen Kindle e-reader. Kobo e-readers zijn te koop bij aanbevolen elektronicawinkels. Kijk voor de beste winkels bij de e-reader test van de Consumentenbond hierboven.

Zie ook: 

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.