Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

IP camera

 


Een IP-camera is een goedkope beveiligingscamera voor de vakantie. Met je smartphone (of tablet, laptop of computer) neem je vanaf je vakantieadres even een kijkje thuis.

Een IP-camera is een goedkoop beveiligingssysteem dat via internet werkt. En makkelijk te installeren. Vaak hoef je zelfs geen netwerkkabel te trekken want de meeste IP camera's kunnen via WiFi met het draadloze netwerk worden verbonden.

>>> TIP: Kijk op Beste IP-Camera Kopen voor de goedkoopste winkels, de beste IP-camera's uit de test, de IP-camera Top 10 en een IP-camera Keuzehulp met o.a. reviews, tests en ervaringen van gebruikers.

Outdoor camera

Er zijn IP-camera's voor binnenshuis en voor outdoor-gebruik. Outdoor IP-camera's zijn bestand tegen regen en stof. De kijkhoek is belangrijk bij een IP beveiligingscamera. Hoe groter de kijkhoek, hoe meer je kunt zien op de opnames.


Infrarood (nachtzicht)

Met infrarood kun je ook in het donker duidelijk beelden bekijken. Infrarood werkt via led-lampjes die zorgen dat je ook 's nachts duidelijk beelden ziet. Dat is natuurlijk erg belangrijk bij een beveiligingscamera.


Wifi camera

Veel IP camera's sluit je via WiFi aan op het netwerk, en indirect ook op internet. Zo kun je zonder netwerkkabel te trekken de beelden internet op sturen en foto's en live beelden via je computer, tablet of smartphone bekijken.

Het is erg handig als de IP-camera over een bewegingssensor beschikt. Je kunt de beveiligingscamera dan zo instellen dat deze je een foto toestuurt als er een beweging wordt waargenomen. Jij kunt dan kijken of er echt iets aan de hand is of dat er sprake is van loos alarm.

Kijk bij het bovengenoemde Beste IP-camera Kopen voor alle mogelijkheden en de beste IP-camera's.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Beste IP camera, bewaking, beveiliging, IP bewakingscamera huis, IP beveiligingscamera thuis.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.