Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietsvakantie aanbiedingen

 

Aanbiedingen van fietsvakanties in Nederland en andere landen. Vaak met hotels en bagagevervoer van hotel naar hotel.

Fietsvakantie aanbiedingen

Bij een autovakantie zoef je langs de mooiste plekken zonder ze goed te kunnen bekijken, bij een wandelvakantie heb je alle rust om alles goed te zien maar kom je niet zo ver. Wat dat betreft is een fietsvakantie ideaal. Je kunt alles om je heen goed bekijken, stoppen als dat zo uitkomt, en toch de nodige kilometers afleggen.


Wil je een land of omgeving goed bekijken, dan is een fietsvakantie ideaal. En als je dat niet wil hoef je heus niet volgepakt met bagage rond te fietsen. Er zijn namelijk ook fietsvakanties met bagagetransport te boeken. Je hoeft dan alleen de benodigdheden voor overdag op de fiets mee te nemen. De rest van je bagage wordt voor je naar de volgende overnachtingsplek gebracht.

Deze overnachtingsplek kan een tent zijn, maar ook een vakantiehuisje, een appartement of een hotel. Zoveel fietsreizen, zoveel mogelijkheden. En zoveel bestemmingen ook. Want er zijn fietsvakanties in bijna ieder land. In Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Italië of Duitsland, maar ook in Suriname, Indonesië of een ander ver land.

Beste fietsvakantie aanbieders

Kijk maar bij de onderstaande beste organisaties voor een fietsvakantie voor alle mogelijkheden, prijzen en bestemmingen.


FietsRelax fietsvakantie

FietsRelax (van de Fietsvakantiewinkel) heeft aanbiedingen van ruim 140 fietsvakanties. Het betreft een heel divers aanbod aan fietsvakanties. Met niet alleen overnachtingen in hotels, maar ook op campings (in ingerichte tenten of met eigen tent). 

Bij een trektocht wordt de bagage voor je vervoerd. Ook kan er een huurfiets bijgeboekt worden.

De FietsRelax fietsvakanties zijn onderverdeeld in 5 niveaus. Van eenvoudig (vlak en 30 tot 50 km per dag) tot minder fiets relaxed (heuvel- of bergachtig met 60 tot 120 km per dag).

BajaBike fietsvakantie

BajaBike biedt fietsvakanties en fietstours aan. Bij een fietsvakantie fiets je van hotel naar hotel via een door de organisatie uitgestippelde route. Daarvan kan je natuurlijk altijd afwijken, als je 's avonds maar bij het juiste hotel eindigt. De bagage wordt van hotel naar hotel vervoert, die hoef je dus niet op de fiets mee te nemen.

Een fietstour is een ander verhaal. Dit zijn slechts fietsrondritten door een stad onder leiding van een stad. Een fietstour duurt enkele uren en er zijn meerdere fietstours per stad beschikbaar. In tegenstelling tot bij de BajaBabike fietsvakantie moet je voor een fietstour zelf je hotel boeken.

BajaBike fietsvakanties worden door heel Europa georganiseerd, en sommige zelfs daar buiten.

Voordeeluitjes fietsvakantie

Ook Voordeeluitjes heeft aanbiedingen van fietsvakanties. Dit zijn echter vrijwel alleen aanbiedingen van fietsvakanties in Nederland. De duur van de fietsvakantie verschilt van 3 tot 8 dagen. Ook bij een Voordeeluitjes fietsvakantie zijn de hotel s en het bagagevervoer geregeld.

Fitàl fietsvakantie

Heel veel aanbiedingen van fietsvakanties ook bij Fitàl. Heel diverse fietsvakanties ook. Hier vind je naast individuele fietsvakanties ook groepsreizen. Je kunt er een gecombineerde fietsvakantie / riviercruise boeken (een fietscruise), een verre fietsvakantie in combinatie met een vlucht (een fietsvlieg vakantie) of een fietsvakantie vanuit één hotel waarbij een bus je iedere dag naar de startplaats brengt.

Fitàl fietsvakanties zijn gericht op 45 plussers en daarmee gericht op een doelgroep die relaxte fietsvakantie wil.

OAD fietsvakantie (per bus)

De OAD fietsvakantie is een echte klassieker. De OAD bussen vervoeren al vele jaren fietsers en fietsen naar bestemmingen in heel Europa waar het mooi fietsen is. Deze OAD bus brengt jou en de fiets ook dagelijks van en naar je hotel en fietsbestemming. 

OAD fietsvakantie (individueel)

Bij OAD vind je ook aanbiedingen van individuele fietsvakanties. Hierbij zorg je zelf naar voor de reis naar het eerste hotel. OAD regelt de hotels, de route en eventueel ook bagagevervoer en een huurfiets. OAD heeft aanbiedingen van deze fietsvakanties in heel Europa waaronder ook een groot aantal in Nederland.


Zie ook: Meer tips fietsen


Onderwerp:
Hier vind je aanbiedingen van fietsvakanties in Nederland en andere landen in Europa. Dit zijn de beste organisaties om een fietsvakantie te boeken. Vaak met vervoer van bagage tussen de hotels.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.