Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Aanbiedingen vakantiehuizen

 

Aanbiedingen van vakantiehuizen, vakantiehuisjes en appartementen in Nederland en andere Europese landen.


Als je een vakantiehuis wilt huren, of dat nou in Nederland of in het buitenland is, een huisje op een bungalowpark of een vrijstaande boerderij, voor 2 personen of voor een groot gezelschap, internet is the place to be. Hier vind je de beste sites om een vakantiehuis te huren.


Kijk hier onder voor de beste websites met vakantiehuizen. Het aanbod is groot. En via deze websites kun je dat enorme bestand op een heel makkelijk manier doorzoeken op een heel gerichte manier.


Veel selectiemogelijkheden om je vakantiehuis te selecteren

Zoeken kan op belangrijke logische basis-eisen zoals de periode, het aantal personen, de prijs, en de bestemming. 

Maar als je wilt kun je met je eisen veel meer de diepte in. Neem bijvoorbeeld het bekende InterHome, dat overal in Europa em de rest van de wereld bungalows en andere vakantiehuizen en vakantiehuisjes aanbiedt.  Op InterHome kun je op vele faciliteiten selecteren zoals een afwasmachine, een eigen zwembad of parkeerplaats, WiFi, een open haard, een airco, een sauna,  de afstand tot het strand, een mooi uitzicht, en veel meer.

Vrijstaand huis of vakantiehuis

Ook kun je de huizen op een vakantiepark uitsluiten, of dit juist als eis stellen. Een belangrijke keuze, want de één zal graag gebruik willen maken van de vele faciliteiten van een vakantiepark, de ander geniet liever van de rust van een afgelegen boerderijtje.

Beste vakantiehuis aanbieders

Hieronder kijken we naar het soort vakantie huisjes dat je bij de aanbiedingen van bovenstaande vakantiehuis verhuur sites kunt vinden.

InterHome vakantiehuizen

InterHome is de grootste aanbieder van allemaal. Bij InterHome vind je vakantiehuis aanbiedingen uit de hele wereld. Hier kun je terecht voor een vakantiewoning in bijvoorbeeld Drenthe of Zuid Frankrijk, maar ook voor een vakantiehuis in Florida. Hierbij moeten we wel zeggen dat verreweg de meeste huizen in Europa staan.

Maar dat aanbod is enorm. InterHome verhuurt 35.000 vakantiewoningen, zowel vakantiehuizen en vakantiehuisjes als vakantie appartementen. Kleine vakantiehuisjes voor 2 personen en groepsaccommodaties tot wel 50 personen.  Kijk maar bij de aanbiedingen vakantiehuizen bovenaan.

BelVilla vakantiehuizen

BelVilla is een andere bekende site met vakantiehuis aanbiedingen. Het BelVilla aanbod is nog groter dan dat van InterHome. Met 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Niet allemaal villa's, maar we allemaal mooie goed ingerichte vakantiewoningen. Appartementen en caravans kom bij BeVilla niet tegen.

Of je nu een vakantiehuis aan Zeeuwse Kust, op de Veluwe of in Frankrijk, Italië, Duitsland op een ander land of regio zoekt, overal in Europa kun je via Belvilla vakantievilla's en andere vakantiehuizen huren.

Kijk bij bij de aanbiedingen van vakantiehuizen van BelVilla hier boven.

Bungalow.net vakantiehuizen

Bungalow.net verhuurt vooral vakantiehuizen en vakantiehuisjes op vakantieparken. Hier zijn naast vakantievilla's, vakantiebungalows en luxe vakantiewoningen ook meer goedkope vakantiehuizen en vakantieappartementen te vinden. 

Deze vakantiehuizen staan in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Kroatië en andere Europese landen.

Heerlijke Huisjes vakantiehuizen

Aanbiedingen van duizenden vakantiehuizen in Nederland, België en (niet al te ver) in Duitsland. De site mag dan Heerlijke Huisjes heten, er zitten heel grote vakantiehuizen tussen. Ook groepsaccommodaties.

De vakantiewoningen zijn grote en kleine vakantiehuizen, chalets, bungalows, villa's en appartementen. Het betref zowel vakantiehuizen van particulieren als vakantiehuizen en vakantiehuisjes op vakantieparken. 

Villa 4 You vakantiehuizen

De naam Villa 4 You verraad het al. Hier vind je vooral luxe vakantiehuizen. Dat kunnen vakantievilla's zijn, maar ook luxe chalets aan de Vecht bij Breukelen. Maar ook heel betaalbare huisjes en appartementen worden hier te huur aangeboden. 

Hier geen vakantieparken maar vooral vakantiehuizen van particulieren. Vaak betreft het vakantiehuizen aanbiedingen in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk. Het aanbod is wel een stuk kleiner dan van bovenstaande boekingssites.


Kijk bij de bovenstaande beste websites en kijk wat er allemaal aan huizen te huur is.

Zie ook:
Wil je een vakantiehuis of vakantiehuisje huren? Hier aanbiedingen vakantiehuizen van de beste vakantiehuis boekingsites. Vakantiehuisjes in Nederland en vakantiehuizen in Europa in alle vormen. Vakantiewoningen van particulieren en vakantiehuisjes op vakantieparken.


Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.