Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Aanbiedingen vakantie elektronica

 

Als je op vakantie gaat, dan gaat er ook heel wat elektronica mee. Van telefoons en camera's tot vaak ook speakers, e-readers en navigatiesystemen. Hier informatie, tips en aanbiedingen voor de beste elektronica voor op vakantie.


Aanbiedingen vakantie elektronica


Lezen (ebooks)

De e-reader (ebook reader) is een must voor iedere leesliefhebber op vakantie. Duizenden boeken passen er op een apparaatje dat nauwelijks iets weegt, nauwelijks ruimte inneemt, maar wel heel veel leescomfort biedt.


Videocamera's

Maak je mooiste bewegende vakantieherinneringen met een camcorder. Natuurlijk kun je ook met je smartphone filmpjes maken, maar de vakantievideo's die je met een echte videocamera maakt zijn veel beter van kwaliteit.


Fotocamera's

Dat zelfde geldt voor vakantiefoto's. Voor echt mooie foto's gebruik je een aparte fotocamera. Vooral de compactcamera's zijn makkelijk mee te nemen. Veel van deze camera's zijn tegenwoordig stofdicht, waterdicht en shockproof zodat je gerust over outdoor camera's kunt spreken.


Outdoor speakers

Muziek tijdens de vakantie? Met een draadloze Bluetooth speaker en je smartphone speel je altijd en overal je muziek af. Ook van bijvoorbeeld Spotify.


Autolader

Als je tijdens je reizen of vakantie langdurig in de auto zit wil je natuurlijk je telefoon en andere gadgets kunnen opladen. Dat kan snel en makkelijk met een goede autolader voor de smartphone. Deze autoladers heb je zelfs als draadloze opladers die meteen als telefoonhouder dienst doen. Kijk hieronder voor de test en aanbiedingen voor deze elektronica voor tijdens het reizen in de auto.


IP camera's

Hou je huis in de gaten met een IP camera als je op vakantie, op reis of op je werk bent Je hebt IP camera's voor buiten (om bijvoorbeeld de voordeur of achterdeur in de gaten te houden) en voor binnen (om bijvoorbeeld de huisdieren te controleren). Dankzij WiFi hoef je zelfs geen kabels te trekken.WiFi

WiFi en vakantie. Die twee horen bijna bij elkaar. Want wie kan nog zonder internet als je op reis bent? Met een MiFi router kun je het hele gezin via één verbinding internet laten gebruiken.Portable DVD spelers

Hoewel de DVD steeds meer door streaming video vervangen wordt kan het in de auto vaak nog heel interessant zijn om een DVD film af te spelen. Bijvoorbeeld om de achterbank rustig te houden.Navigatie

Op vakantie of op reis is navigatie vaak onmisbaar, ook voor motorrijders.Zie ook:

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.