Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Waterdichte Bluetooth speaker: Ideaal voor vakantie

 


Op je vakantieadres lekker naar de muziek van je smartphone luisteren zonder hoofdtelefoon of oordopjes, dat kan via een Bluetooth speaker. Kies voor een Bluetooth speaker die lekker compact is en waterdicht. Ideale draadloze speakers voor de vakantie.

Via een draadloze Bluetooth speaker kun je alle muziek van je smartphone naar de speaker streamen en zo de ruimte vullen met geluid. Met goed geluid, want een goede Bluetooth speaker kan een verbazend goed en krachtig geluid produceren. 

Ook fijn om zo met meerdere mensen muziek te luisteren op het strand of aan de rand van het zwembad. Daarbij is het belangrijk dat de Bluetooth speaker tegen water kan. Bij veel voor mobiel gebruik gemaakte draadloze speakers is dat het geval. 

Er zijn zelfs Bluetooth speakers je mee het water in kunt nemen. Dan kun je met je speaker op een luchtbedje ronddobberen.

En natuurlijk hoef je de draadloze speaker na de vakantie helemaal niet in de kast op te bergen. Zet hem in de slaapkamer, in de keuken, op het toilet, in de badkamer (of neem hem gewoon mee als je naar een andere ruimte gaat) en je hebt ook in die kamers muziek.

Meer informatie
Onderwerpen:
Waterdichte speakers, waterproof speakers, speaker onder water gebruiken, waterdichte bluetooth speaker, waterproof bluetooth speakers.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.