Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Elektrische pomp met accu

 

Aanbiedingen van elektrische luchtpompen voor oplazen van bijvoorbeeld een boot, zwembad of luchtbed en de beste elektrische pomp uit de test.


Als je onderweg je luchtbed moet opblazen is een elektrische pomp met accu wel erg handig. Gelukkig bestaan er heel kleine elektrische pompen waarmee je je luchtbed (maar ook zwembad, rubber boot of opblaasbaar speelgoed) zonder stopcontact kunt opblazen. Deze elektrische luchtpompen met accu pas zelfs in je broekzak. 

Hier hebben we aanbiedingen van goede elektrische luchtpompen bij de beste winkels en kijken we naar de beste elektrische pomp met accu uit de test.

Aanbiedingen elektrische pompen

Zoek je een goede elektrische pomp? Kijk dan bij onderstaande winkels.

Informatie elektrische pomp

Het soort elektrische pompen waar we het hier over hebben (kleine luchtpompen voor het opblazen van luchtbedden, opblaas boten en elektrisch speelgoed) halen via een inlaat poort lucht binnen. De pompt zet deze lucht onder druk en blaast deze met kracht via een andere poort weer naar buiten.

De elektriciteit die daarvoor nodig is komt uit een stopcontact of uit een accu of batterij. Je hebt dus elektrische pompen met een stekker. Dit zijn vaak krachtige pompen, maar de stekker beperkt je dus wel.Je hebt een stopcontact nodig, en die heb je niet op het strand of bij je tentje in de natuur. Een elektrische pomp met accu is daarom veel handiger. Als je zorgt dat de accu is opgeladen kun je overal je rubber boot, luchtbed of zwemband opblazen.

Om al die verschillende opblaas spullen op te blazen heb je soms een opzetstuk nodig. Er zijn namelijk meerdere soorten ventielen. Een goede elektrische pomp wordt daarom met meerdere opzetstukken geleverd.

Een verschil tussen de verschillende  elektrische luchtpompen is de grootte van de pomp. Je hebt kleine pompen die makkelijk in een koffer of tas passen, maar een kleine luchtbedpomp is vaak niet zo krachtig. Opblazen gaat dan trager, en de elektrische pomp is dan minder geschikt voor bijvoorbeeld een grote opblaasboot of een dik tweepersoons luchtmatras.

De beste elektrische accu luchtpomp

Bij TestResults.nl vind je de beste elektrische luchtpomp met accu uit de test. Hieronder informatie over deze accu luchtpomp.Heel klein, maar grote capaciteit
Deze beste elektrische luchtbedpomp met accu mag dan heel klein zijn. Er zit wel een accu in die genoeg stroom geeft om een uur lang te blazen. Omdat je met deze beste luchtbedpomp een luchtbed binnen een minuut kunt opblazen kun je heel erg lang vooruit zonder op te laden. Ideaal voor outdoor gebruik, strandbezoek en kamperen. Dat opladen gaat overigens met een usb-kabel.

Niet alleen opblazen, ook vacuüm zuigen
Wat erg plezierig is, is dat je deze beste elektrische luchtbedpomp met accu ook kunt gebruiken om de lucht weer uit het luchtbed, zwembad, speelgoed of opblaasboot te halen. Je plaatst een hulpstukje en vervolgens zuig je in plaats van blazen. Je kunt geheel vacuüm zuigen, dus van je luchtbed, opblaasbaar matras of opblaasboot blijft maar een heel klein pakketje over dat je makkelijk in je tas kunt stoppen.

Bovendien is deze beste elektrische luchtpomp met accu heel betaalbaar. Ideaal voor kamperen, een trektocht of een dage naar het strand. Maar ook om gewoon thuis je opblaaszwembad op te blazen.

Kijk bij de bovenstaande test op TestResults voor deze beste elektrische luchtpomp met accu. Je vindt daar nog meer goede elektrische luchtbedpompen met accu.

Zie ook:
Met een elektrische luchtpomp blaas je makkelijk en snel opblaas boten, speelgoed, luchtbed e.d. op. Vooral een accu elektrische pomp is erg handig omdat deze draadloos werkt. Je kan zo'n elektrische pomp daarom overal gebruiken, ook in de natuur, 

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.