Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Luchtbed / luchtmatras

 


Slapen op lucht, dat doe je op een luchtbed. En dan hebben we het in dit geval niet over een luchtbedje voor op het strand, maar een luxe luchtmatras dat het comfort van een echt bed geeft. Intex maakt dit soort luchtbedden. Ideaal als je bij het kamperen ook goed wilt slapen.

Slapen op een luchtmatras

Intex levert een hele serie luchtmatrassen van hoge kwaliteit, maar met een lage prijs. Kijk hier voor alle modellen en lage winkelprijzen

Deze Intex luchtbedden zijn geweldige luchtgevulde matrassen. Veel van deze matrassen beschikken zelfs over een ingebouwde elektrische pomp. Zet deze aan en het luchtbed pompt zichzelf op. Iets te hard na je zin? Laat dan gewoon wat lucht ontsnappen via een draaiknopje.

En dit zijn geen luchtbedjes met een dun laagje lucht, maar heel comfortabele met lucht gevulde matrassen.

Luxe luchtbedden, heel betaalbaar

Deze luxe luchtbedden (luchtmatrassen eigenlijk) zijn er als éénpersoons luchtbed en als tweepersoons luchtbed. De winkelprijzen beginnen al bij zo'n 15 euro voor een éénpersoons luchtmatras zonder elektrische pomp. Voor een tweepersoons luchtbed met pomp zijn te koop tegen een vanaf prijs van nog geen 50 euro. Daarvoor hoef je geen twee weken slecht te slapen in je tent!Deze luchtmatrassen zijn namelijk niet alleen ideaal voor als er logees komen of als je zelf gaat logeren, maar ook voor de kampeervakantie. De Intex luchtbedden zijn geschikt voor outdoor gebruikt, compact op te vouwen en snel op te blazen en leeg te laten lopen. Ook wordt er bij veel versies een draagtasje meegeleverd.

Beste luchtbed test

Intex luchtmatrassen zijn de beste luchtbedden. Dat blijkt keer op keer uit vergelijkende testen van luchtbedden.

Intex heeft een breed assortiment aan luchtbedden. Zowel één persoons als twee persoons luchtmatrassen. Eenvoudige luchtbedden en luchtbedden die zijn voorzien van een ingebouwde elektrische pomp zodat je ze niet zelf hoeft op te pompen.

Het zijn dikke luchtmatrassen die daardoor heel geschikt zijn voor tijdens het kamperen. Je hebt namelijk geen last van optrekkende kou.

De luxere luchtmatrassen van Intex zijn niet alleen extra hoog, waardoor je makkelijk kan gaan liggen en weer opstaat, maar ze beschikken ook over een verhoogde rand die zorgt voor meer stabiliteit en voorkomt dan je 's nachts van je luchtbed rolt.

Intex Pillow Rest Airbed

Een populair en heel goed luchtbed van Intex is het Intex Pillow Rest Airbed. 

Goede nachtrust is belangrijk. En zorgt onder andere een goed bed voor. Waarom zou je tijdens je vakantie afzien en met minder slaapcomfort genoegen nemen? Intex heeft met de Intex Pillow Rest Airbed een bijzonder comfortabel luchtbed in zijn collectie, zowel in een éénpersoons als een tweepersoons variant. Lees hier waarom het Intex Pillow Rest Airbed het best verkochte luchtbed ter wereld is.


Dat heeft alles te maken met het hoge comfort dat het Intex Pillow Rest Airbed biedt. Kijk alleen al naar de dikte van het luchtmatras. En via luchtkamers wordt de lucht optimaal over het luchtbed verspreid wat zorgt voor veel stabiliteit en veel ligcomfort. Dat er veel lucht in het Intex Pillow Rest Airbed luchtbed moet is geen probleem. Er is namelijk een elektrische pomp ingebouwd die het luchtbed in enkele minuten met lucht vult.

Het Intex Airbed is te koop als een éénpersoons luchtbed (de Intex Pillow Rest Airbed Twin) en tweepersoons luchtbed (de Intex Pillow Rest Airbed Queen). 

Het Intex Pillow Rest Airbed is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een autovakantie. Ook is het een geweldig luchtbed voor logeerpartijen. Door zijn lage prijs is het een geweldig luchtbed om klaar te hebben liggen voor het geval je een slaapplek nodig hebt.

Speciaal voor kinderen is er het Intex Kids Travel luchtbed. Dit is een opblaasbaar kinderbed. Ideaal voor een kind op de camping. Ook dit is een luchtmatras, maar dan met een hoge opstaande (zachte) rand zodat een kind niet van het matras kan vallen. 


Kijk in bovengenoemd overzicht voor alle Intex luchtbedden en hun prijzen.

Zie ook:

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.