Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Caravan airco

 


De temperaturen in een caravan kunnen flink oplopen, vooral als de zon op een caravan staat. Vooral 's nachts kan dat onaangenaam zijn. Maar wist je dat er speciale caravan airco's zijn? Een caravan airco is helemaal ontwikkeld voor gebruik in een caravan en werkt ook op het lagere amperage van een camping.


Met name Eurom heeft enkele airco's voor de caravan in zijn assortiment. Dit zijn split airco's. Dus een echte airco met een buiten unit en een binnen unit. Maar installeren is niet nodig. De units beschikken over een ophang systeem en staan via een zeer dunne leiding met elkaar in verbinding die door een kiertje in het raam past.

Kijk in het overzicht aanbiedingen alle caravan airco's voor alle gegevens, specificaties en prijzen.Je kunt deze caravan airco ook thuis gebruiken, mits de te koelen ruimte niet al te groot is. Bijvoorbeeld om je slaapkamer te koelen. Het plaatsen en verplaatsen van de airco gaat zeer makkelijk. En gebruik je hem niet bijvoorbeeld in de winter, dan berg je deze compacte airco makkelijk op.


Doordat deze caravan airco over een buitenunit beschikt is deze binnen veel stiller dan een mobiele airco of andere airco die uit één unit bestaat. Daarbij nemen mobiele accu's veel meer ruimte in de caravan in en hebben ze een veel dikkere afvoerslang nodig. De Eurom caravan airco is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de caravan.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de airco's voor de caravan, hun specificaties en hun lage prijzen.

Zie ook: Tips kamperen

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.