Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietsendrager caravan

 

Vervoer je fiets of fietsen op de caravan met een disseldrager of een ander soort fietsendrager voor op de caravan. Hier informatie en aanbiedingen.

Disseldrager. Fietsendrager caravan

Als je op vakantie gaat met de caravan wil je vast wel graag je fietsen meenemen. Deze fietsen kun je de caravan inrijden, maar een andere goede (en helemaal niet dure) optie is een speciale fietsendrager voor de caravan. Wat is een goede caravan fietsendrager?

De fietsendrager wordt meestal op de trekhaak geplaatst. Dat kan dus niet in combinatie met een caravan. De trekhaak is dan al bezet.

Je zal de fietsen dan op een andere manier moeten vervoeren. Dat kan via een speciale fietsendrager voor de caravan. Deze caravan fietsendragers zijn er in verschillende soorten.


Je kunt deze fietsendragers aan de wand van de caravan bevestigen, aan de zijkant van de caravan, of de fietsendrager wordt achterop de caravan geplaatst.  

Maar er zijn ook speciale fietsendragers (disseldragers) die aan de voorkant van de caravan worden geplaatst, tussen de auto en de caravan op de dissel. Zo'n fietsdrager voor de caravan wordt dan ook wel disseldrager genoemd.


De beste fietsendrager caravan uit de test

De als best geteste fietsendrager voor de caravan, de Uebler DT-1, is zo'n disseldrager. Kijk bij de test fietsendrager caravan voor de informatie over deze beste fietsendrager voor op de caravan. Dit is een lichte maar heel sterke fietsendrager waarop je twee fietsen kunt plaatsen. Dit kunnen alle soorten fietsen zijn, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, maar ook twee elektrische fietsen.

>>> TIP: Kijk voor alle soorten fietsendragers tegen een lage prijs bij de winkels op Beste Fietsdrager Kopen. Je vindt daar ook de Fietsdrager Top 10 en een Fietsdrager Keuzehulp om de voor jou beste fietsendrager te vinden. Ook vind je daar nog veel meer testen van fietsendragers.


Zie ook: 
Foto bovenaan: Uebler fietsendrager caravan


Onderwerp:
Hier kijken we naar goede fietsendragers voor de caravan. Fietsendragers die je voorop, achterop of opzij van de caravan plaatst, maar ook disseldragers. Een disseldrager is een fietsendrager die je tussen de auto en de caravan op de dissel plaatst.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.