Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Slaapmat

 

Aanbiedingen van slaapmatten, de beste slaapmat uit de test en meer tips en informatie om je beste slaapmat goedkoop te kopen.


Een slaapmat is een belangrijk onderdeel van je kampeeruitrusting. Met een slechte nachtrust is het immers slecht kamperen. Daarom kijken we hier naar de beste slaapmatten.


De beste slaapmatten zijn luchtgevuld. De meeste goede slaapmatten die er te koop zijn zijn tevens zelf opblaasbaar. Deze slaapmatten liggen door de vulling van lucht comfortabel maar je hoeft ze toch niet op te blazen. Leg de slaapmat op de grond (met het ventiel geopend) en het luchtbed vult zichzelf met lucht. Daarna sluit je het ventiel weer en je kunt slapen.

Slaapmat aanbiedingen beste winkels

Voor we verder kijken naar de slaapmat hebben we eerst een overzicht van aanbiedingen van slaapmatten bij de beste en goedkoopste winkels.

Klik op de naam van de winkel voor hun slaapmat aanbiedingen.

Top 10 slaapmatten

Kijk bij de top tien van slaapmatten welke slaapmatten momenteel het meest in trek zijn. Overigens vind je in dit overzicht veel meer dan vijf slaapmatten, je kunt de ranglijst verder doorbladeren en doorzoeken. In totaal vindt je hier meer dan 300 slaapmatten.

Bovendien vindt je er een overzicht met de beste outdoor winkels waar je slaapmatten en andere kampeerbenodigdheden kunt kopen.

Beste slaapmat test

Of kijk bij de beste slaapmat test welke slaapmatten er als beste slaapmat uit de test gekomen zijn. Je vindt daar meerdere beste slaapmatten in hun klasse. De beste slaapmat in het algemeen (een topklasse slaapmat), maar ook de beste slaapmat uit de middenklasse (beste koop) en de beste goedkope slaapmat.

Ook de beste lichtgewicht slaapmat, de beste slaapmat om op een outdoor trektocht mee te nemen, is bij deze beste slaapmat test terig te vinden.

Zelfopblazende slaapmat

Een goede slaapmat is met lucht gevuld. Het is niet zoveel lucht als bij een luchtbed maar voldoende lucht om zacht en comfortabel om de harde grond te liggen. 

Dat opblazen van een slaapmat hoeft weinig moeite te kosten. De meeste goede slaapmatjes zijn namelijk zelfopblazend. Je hoeft de zelfopblazende mat alleen maar op de grond te leggen en de slaapmat zuigt zichzelf met lucht vol. 

Lichtgewicht slaapmatje

Neem je de slaapmat mee op de fiets of in een backpack? Bijvoorbeeld bij een trektocht of bij ene outdoor vakantie? Dan is een lichtgewicht slaapmat de beste keuze. Deze slaapmatjes zijn compact en licht om mee te nemen. De beste lichtgewicht slaapmatjes worden gemaakt door bekende outdoor merken als Nomad, Vaude, Fjallraven, Outwell en Bo-Camp, en door specialisten als Thermarest en Exped.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van slaapmatten vind je al deze slaapmatjes tegen een aantrekkelijke prijs.

Slaapmatje, niet alleen voor kamperen

Bij een slaapmat denk je vaak aan kamperen of outdoor vakanties. Maar niet alleen op vakantie is een slaapmat interessant om te gebruiken. Ook bijvoorbeeld bij logeren. Als je bij iemand gaat logeren of een logee krijgt terwijl je geen logeerkamer hebt is een slaapmat handig om te hebben. Een slaapmat neemt thuis geen ruimte in maar je kunt overal makkelijk een slaapplaats creƫren.

Zie ook: Tips en aanbiedingen kamperen


Onderwerp:
Aanbiedingen van slaapmatten, de beste slaapmat test en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van het voor jou beste slaapmatje. Een lichtgewicht slaapmat is handig bij kamperen en outdoor vakanties maar ook als eenvoudig logeerbed. Vooral een zelfopblazende slaapmat is handig om te hebben.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.