Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietsendrager aanbiedingen

 

De fiets mee op vakantie. Elders in Nederland een dagje fietsen met je eigen fiets. Met een goede fietsendrager kan dat. Hier de beste fietsdrager aanbiedingen.

Fietsendrager aanbiedingen

Fietsendragers zijn een interessant artikel om online te kopen. De prijzen van fietsdragers zijn online laag, en een en is een product waarbij je precies weet wat je koopt.


Aanbiedingen fietsendragers beste online aanbieders

Er zijn diverse goede winkels die online fietsendragers verkopen. Populaire en kwalitatief goede merken fietsendragers zijn Thule, Twinny Load, Spinder, ProUser en Hapro. Deze merken kom je keer op keer tegen bij winkels die fietsdragers verkopen.

Hieronder vind je de aanbiedingen van fietsendragers bij deze beste winkels.


Je vindt in bovenstaand overzicht naast de aanbiedingen van de beste winkels waar je goedkoop een fietsdrager kan kopen ook de Fietsendrager Top 10, de beste fietsendragers uit de test en meer informatie over het kopen van de voor jou beste fietsendrager.


Thule fietsendrager 2 e-bikes (trekhaakdrager)

Thule fietsendrager 2 e-bikes (trekhaakdrager)

Kan een fietsendrager zonder trekhaak?

Fietsdragers kunnen op verschillende manieren op de auto bevestigd worden. Het meest bekend en verreweg het meest gebruikt zijn de fietsendragers die op de trekhaak geplaatst worden. Voor het gebruik van deze fietsdragers heb je  natuurlijk wel een trekhaak nodig. 

Bij de bovengenoemde fietsendrager aanbiedingen vind je vooral fietsendragers voor op de trekhaak. Maar er zijn meer mogelijkheden.

Fietsendrager achterklep

Voor wie geen trekhaak heeft en er ook geen trekhaak wil aanschaffen is er daarom een alternatief in de vorm van fietsendragers die je min of meer aan de vijfde deur van de auto hangt of op de achterklep plaatst.

Nordrive achterklepdrager

Nordrive fietsendrager (achterklepdrager)


Een fietsendrager voor op de achterklep steunt op de achterklep van de auto en wordt met banden goed vastgemaakt. De fietsendrager hangt via deze banden aan haken die aan de auto worden bevestigd. Door het gewicht van de fietsen (en de fietsendrager) blijft en achterklepdrager op zijn plaats.

Let bij zo'n fietsendrager zonder trekhaak wel goed op het gewicht dat deze kan dragen. Een te zwaar belaste achterklepdrager kan voor onveilige situaties leiden. Een fietsendrager zonder trekhaak montage zit minder goed aan de auto verankerd.

Dit soort fietsendragers voor als je geen trekhaak hebt worden onder andere gemaakt door Thule, Yakima, Nodrive, Mottez en Dunlop. Bij de bovenstaande aanbiedingen fietsendragers vind je ze allemaal.

Fietsendrager voor op het dak

Ook zijn er fietsendragers voor op het dak. Hiervoor heb je dan wel een dakrail nodig. En het gewicht van de fiets of fietsen mag niet te groot zijn. Ook niet omdat je de fietsen op het dak en van het dak af moet tillen. Deze fietsendrager zonder trekhaak montage wordt dan ook vooral gebruikt voor lichte fietsen zoals mountainbikes en racefietsen. Voor een veel zwaardere elektrische fiets is een fietsendrager op het dak biet geschikt.

Menabo fietsendrager dak

Menabo dakdrager fiets

Fietsendrager caravan

En tenslotte zijn er diverse soorten fietsdrager die je op een caravan of aanhanger kunt plaatsen. En hulpstukken om trekhaak fietsendragers in combinatie met een caravan te gebruiken.

De fietsendrager kan achterop de caravan worden geplaatst, maar ook tussen auto en caravan op de dissel. Deze fietsendragers voor de caravan worden daarom ook wel disseldrager genoemd.

Aanbiedingen en alle informatie fietsendragers

Bij de fietsendrager aanbieding overzicht vind je naast de fietsendrager aanbiedingen bij de beste winkels ook veel tips en informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste fietsendrager, en om deze beste fietsendrager goedkoop te kopen.


Zie ook: 

Foto bovenaan: Twinny Load fietsendrager (trekhaakdrager)


Onderwerp:
Fietsendrager aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels. Alle soorten fietsendragers zoals een trekhaakdrager, een dakdrager fiets, een achterklepdrager (een fietsdrager zonder trekhaak) en een fietsendrager voor de caravan. 

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.