Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede waterschoenen aanbiedingen

 

Bij waterschoenen denk je misschien aan de goedkope plastic zwemles schoentjes. Maar wist je dat er ook heel mooie waterschoenen zijn?

Waterschoenen strand

Waterschoenen zijn voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Je draagt ze niet voor je plezier. Ze zijn vaak niet mooi en het draagcomfort laat vaak te wensen over.


Toch zijn er ook waterschoenen die er mooi uitzien, en bovendien aangenaam zijn om te dragen. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen. Daar vind je de waterschoenen bij diverse winkels met alle specificaties, mogelijkheden, prijzen en foto's.


Water sneakers

Zo zijn er diverse merken die mooie en sportieve waterschoenen sneakers maken. Waterschoenen die er bijvoorbeeld uitzien als een sneaker. Op de foto's hier beneden zie je als voorbeeld een watersneaker van Adidas. En zo zijn meer goede schoenfabrikanten die waterschoenen maken die er op het eerste gezicht helemaal niet as een waterschoen uitzien.


Adodas waterschoen sneakersWatersport schoenen

Waterschoenen heb je dus in de vorm van watersneakers en watersandalen maar de meeste waterschoenen zijn redelijk gesloten schoenen (maar wel met goede afvoer van water) gemaakt van zacht kunststof met een treksluiting aan de achterkant. Zoals de hier afgebeelde Beco schoenen.


Beco waterschoenen voor watersport

Beco waterschoenen voor watersport

Dit soort waterschoenen voor de watersport is er voor volwassenen (dames, heren) en kinderen (meisjes, jongens). Het zijn lichte comfortabele schoenen die je bij watersporten zoals surfen, zeilen en kanoeen kunt dragen, maar ook bij het zwemmen of op het strand. Deze waterschoenen hebben namelijk een goede beschermende zool die bovendien (bij goede waterschoenen) antislip is zodat je bijvoorbeeld bij een zwembad niet uitglijdt en valt.

Dit soort watersport schoenen zijn momenteel de meest verkochte en beste waterschoenen. Beco maakt ze, maar Rucanor, Cressi, Aqua Lung, Atlantisen Aquasphere.

Surfschoenen

Omdat deze watersport waterschoenen veel bij het surfen worden gedragen worden ze ook wel surfschoenen genoemd. Een andere benaming voor dit soort surfschoenen is aquaschoenen.


O Neill surfschoenen

O Neill surfschoenen

Watersandalen

En dan zijn er nog de watersandalen. Deze zijn er als goedkope waterschoentjes voor kinderen (van plastic, die soms alleen maar voor het afzwemmen worden aangeschaft), maar er zijn ook watersandalen van heel hoge kwaliteit.

Deze watersandalen zijn er voor kinderen (bijvoorbeeld van Igor of Braqeez), maar ook voor dames en heren (bijvoorbeeld van Teva of Merrell). Deze waterschoenen voor volwassenen zijn vaak echte outdoor schoenen. Schoenen die je zowel in en rond het water draagt.

Kijk hier onder voor mooie waterschoenen voor nog veel meer waterschoenen waarop je best gezien wil worden.

Zie ook:

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.