Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste outdoor sandalen / wandelsandalen

 

Wandelsandalen zijn de zomerse variant op de wandelschoen. Wandelsandalen zijn luchtig, maar geven wel een goede ondersteuning.


Goede wandelschoenen zijn belangrijk bij een stevige wandeling, maar als je een warm land bezoekt kunnen wandelschoenen wel erg warm zijn. Gelukkig zijn er ook goede wandelsandalen. Dit zijn outdoor sandalen die veel loopcomfort geven maar ook lekker luchtig zijn. Ideaal voor een lange boswandeling, bergwandeling of stedentrip als het warm is.


Het schoenmerk Teva staat bekend om zijn goede outdoor sandalen. Teva sandalen zijn bestand tegen stof, water en slechte ondergronden. Het zijn zeer comfortabele sandalen die geschikt zijn voor lange wandelingen. Heerlijk koel en comfortabel, en ze geven ook nog eens heel veel steun en grip.

Maar zijn Teva wandelsandalen ook de beste wandelsandalen?

Kijk bij de wandelsandalen test welke outdoor sandalen het beste zijn. Bij de open sandalen gaat die eer naar outdoor sandalen van Teva, maar bij de gesloten wandelsandalen is het outdoormerk Keen de winnaar. 

Gesloten sandalen zijn niet dicht, zoals de naam doet vermoeden, maar ze zijn wel minder open dan normale herensandalen.  Daardoor geven deze dichte wandelsandelen je voet meer bescherming dan een gewone sandaal, maar ze zijn dusdanig open dat de gesloten sandalen ook heerlijk koel zijn om te dragen.

Teva wandelsandalen

De beste open wandelsandalen uit de test zijn Teva wandelsandalen. Dat wekt geen verbazing want Teva is het meest vooraanstaande merk in wandelsandalen. Het merk is in de jaren 80 opgericht als specialist in outdoor sandalen.

Hoewel Teva tegenwoordig een groot outdoor schoenmerk is, is het begonnen als klein bedrijfje dat sandalen maakte voor in en rond de Amerikaanse rivieren aan outdoor activiteiten deden. Bijvoorbeeld kanoen, raften, kajakken, maar ook wandelen en kamperen. 

De Teva sandalen hadden voor die tijd unieke eigenschappen zoals verstelbare riempjes van klittenband die rond de enkel en over de voet lopen. Dankzij deze riempjes kan de pasvorm van de outdoor sandaal heel goed en makkelijk worden aangepast. Zelfs tijdens intensieve bewegingen blijven de Teva sandalen zodoende op hun plaats.

De beste gesloten wandelsandalen uit de test zijn echter geen Teva wandelsandalen maar Keen wandelsandalen.

Evenals Teva is ook Keen een Amerikaanse schoenfabrikant van outdoor schoenen. Keen is echter breder georiƫnteerd dan Keen. Ze maken naast wandelsandalen ook andere soorten wandelschoenen, en ook casual schoenen, werkschoenen en andere schoenen.Kijk bij bovengenoemde wandelsandalen test voor alle informatie over deze en andere outdoor sandalen.

Zie ook: 
Onderwerp:
Bij een test van wandelsandalen (outdoor sandalen, de sandaal versie van de wandelschoen) zijn Teva schoenen als beste open wandelschoenen getest en Keen schoenen als beste gesloten wandelschoenen.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.