Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Rondreizen op maat in Azië

 

Hier kijken we naar de mogelijkheden van een rondreis op maat in Azië en andere leuke vakanties in Azië.


De ideale vakantie is voor iedereen anders. Dat is dan ook een nadeel van groepsreizen, hoe maak je het immers iedereen naar de zin? Maar het kan ook anders, door je vakantie zelf samen te stellen. Maar dan wel in deskundige samenwerking met een reisaanbieder. Een rondreis op maat!

De reisorganisatie Van Verre biedt zulke individuele rondreizen naar Azië aan. Helemaal in overleg met jou als reiziger samengesteld. het gaat bij Van Verre om rondreizen op maat naar Thailand, Indonesië, China, Maleisië, Tibet, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar (Birma). Klik op onderstaande banner voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Kijk hierboven voor alle informatie

Bij zo'n rondreis op maat naar Azië reis je met een eigen auto of busje met chauffeur. Je kunt er ook een gids bijboeken. Doordat het een individuele rondreis is kan de reis op alle manieren naar wens van jou als klant worden aangepast.

Deze rondreizen op maat zijn echte privé-vakanties. Je reist uitsluitend met je eigen gezelschap door het land. Dat geeft optimale vrijheid. Je stopt wanneer je dat wenst en blijft op een plek rondkijken zolang je wil. De route bepaal je van te voren in overleg met een deskundige van Van Verre die het land goed kent. Deze adviseert je ook over de overnachtingsplekken en de bezienswaardigheden.

Zo kom je samen met deze adviseur tot jullie ideale vakantie!

Andere Aziatische vakanties

Azië is een prachtig continent om op vakantie te bezoeken. Of dat nu via een rondreis door (een deel van) Azië is of een dat je een bepaalde Aziatische regio vanuit een bepaald vakantieverblijf te verkennen. 

Je zal hoe dan ook tijdens een vakantie maar een heel klein deel van Azië kunnen bezoeken, want Azië is een enorm continent dat zich uitstrekt van Turkije tot Japan en van de Noordpool tot het tropische Nieuw Guinea. Een werelddeel met een enorme variatie aan culturen en landschappen.

Bij de aanbiedingen vakanties in het buitenland vind je dan ook aanbiedingen van talloze reizen naar Azië en vakanties in Aziatische landen.

Dit zijn de meest populaire vakantielanden in Azië

Thailand
Thailand is een populair land voor een vakantie in Azië. Het is vooral de variatie die Thailand zo populair maakt voor een vakantie. Thailand kent namelijk prachtige stranden en een heerlijk klimaat voor een strandvakantie, maar ook een adembenemend mooie natuur, historische tempels en andere gebouwen, bruisende steden (bijvoorbeeld Bangkok) en een unieke cultuur. Thailand biedt alles voor een onvergetelijke vakantie in Azië.

Indonesië
Wat dat betreft doet Indonesië als Aziatisch vakantieland niet voor Thailand ten onder. Ook hier proef je tijdens je vakantie van een boeiende verre cultuur met een interessante geschiedenis (waarin Nederland een grote rol speelt) en kun je uitrusten op heerlijke tropische stranden of daar aan avontuurlijke outdoor activiteiten deelnemen zoals duiken en surfen.

China
Als er één land is met een geheel eigen geschiedenis en cultuur is het China wel. Dit enorme Aziatische land heeft zich eeuwenlang heel bewust van de rest van de wereld afgesloten, Zelfs handel van het buitenland wat nauwelijks toegestaan. Van deze unieke Chineese cultuur is veel behouden gebleven met de Grote Muur (Chinese Muur), de Verboden Stad in Peking en de Terracotta Krijgers als meest bekende voorbeelden. Maar China heeft ook veel moderne archtectuur.

Japan
Dat geldt nog sterker voor Japan. Japan biedt als vakantieland een prachtige mix van moderne techniek en moderne architectuur met een geheel eigen cultuur en een boeiende geschiedenis.

Wie een vakantie in Japan boekt kan zich vergapen aan de meest moderne steden, de laatste technische ontwikkelingen, maar ook aan prachtige tempels, tuinen en historische gebouwen.

Vietnam
Voor wie wil kennismaken met de prachtige Aziatische natuur is Vietnam een uitstekende vakantiebestemming. Dit land in Azië biedt prachtige landschappen met bijvoorbeeld rijstterrassen, veel historische locaties, een rijke geschiedenis maar ook mooie steden als Hanoi en Ho Chi Minh City.

Meer populaire landen voor een vakantie in Azië
En zo kent dit unieke werelddeel nog veel meer vakantielanden met geheel eigen kenmerken en een eigen cultuur die vaak heel anders is da de cultuur die we in Nederland gewend zijn. 

Voorbeelden van andere populaire landen voor een vakantie in Azië zijn Maleisië, India, de Maladiven, de Filipijnen, Zuid-Korea, Sri Lanka en Singapore.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van buitenlandse vakanties vind je het aanbod van leuke reizen naar Azië en van de leukste Aziatische vakanties.

Zie ook:


Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.