Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Reistas aanbiedingen

 

Goedkope reistas aanbiedingen van de beste winkels. De beste reistassen uit de test en tips en informatie voor het goedkoop kopen van je beste reistas.

Reistas aanbiedingen


De reistas is de tas variant van de (zachte) koffer. Een reistas is makkelijk mee te nemen, en als je de reistas niet gebruikt neemt de tas nauwelijks ruimte in de kast in. Kijk hier voor beste reistas en koop deze goedkoop.

Aanbiedingen reistassen beste winkels

Kijk vooral eens bij onderstaande winkels als je een goede reistas zoekt:


Een veelzijdige vakantietas

De reistas komt vorm in veel soorten en formaten, maar normaal gesproken is een reistas bagage die je makkelijk mee kunt nemen. In het bagagerek van bus of trein, als handbagage in het vliegtuig, rugtas bij outdoor activiteiten enz.

Een goede reistas beschikt naast een ruim hoofdvak over diverse afgesloten zijvakken waarin je veel klein spul kwijt kan. Bijvoorbeeld je paspoort, telefoon, toiletspullen en medicijnen. Steeds vaker beschikt een goede reistas ook over een speciaal vaak voor laptop en / of tablet waarin deze apparatuur op een veilige manier meegenomen kan worden.

De reistas kan vaak op diverse manieren vervoerd worden. Maar de mogelijkheden verschillen op dat gebied per reistas. Handvatten waarmee je de reistas kan dragen zijn standaard, en vaak kun je de reistas ook als een rugzak op je rug meenemen of aan een schouderband aan je schouder dragen. Sommige reistassen kunnen als trolley worden gebruikt, die reistassen beschikken over wieltjes en een uitrekbaar handvat.

De beste reistassen uit de test

Bij de beste reistas test vind je alle best geteste reistassen.


Of kijk in de reistas top 10 welke reistassen er momenteel het meest gekocht worden.


Weekendtas / sporttas / duffel

De reistas heb je dus in verschillende vormen. Heel handig om mee te nemen is de duffel. De duffel wordt ook wel weekendtas of sporttas genoemd. Officieel zijn dan verschillende soorten reistassen, maar de termen worden vaak door elkaar gebruikt.

Enrico Benetti reistas / weekendtas

Enrico Benetti weekendtas


De weekendtas is officieel een kleine reistas. Klein, maar groot genoeg voor een weekendje weg. Het design van een weekendtas is meestal wat mooier dan dat van een weekendtas of sporttas, die meer functioneel zijn.

De duffel (duffle) wordt vaak gebruikt door studenten die in je weekend naar hun ouders gaan met een volle tas wasgoed (op een andere manier is het dus ook een weekendtas). De duffel is daar heel geschikt voor.

De duffel is een zachte langwerpige tas met twee handvatten en een schouderband zodat je hem zowel in de hand als of schouder kan dragen. De duffel wordt ook wel sporttas genoemd, want ook voor je sportkleding, sportschoenen en anders sport benodigdheden is de weekendtas / sporttas een prima tas.


Thule duffel

Thule duffel


Evenals een tas voor een vakantie of weekendje weg. Want de duffel is makkelijk te dragen en makkelijk tussen andere bagage te proppen.

Reistas trolley

We noemde al even de trolley reistas, een reistas op wielen. Deze reistas komt al dicht in de buurt van een zachte koffer. Het verschil is dat de rugtas op wielen er uit ziet als een tas, meestal een  weekendtas of sporttas.

Alle verschillende reistassen vind je bij de aanbiedingen van de bovenstaande winkels die online reistassen en koffers verkopen.


Reistas op wielen Travellite

Reistas op wielen Travellite

Voordelen en nadelen reistas

Ik ga op reis en ik neem mee.... een koffer.... of een reistas? Zowel een (harde) koffer als een reistas hebben hun voordelen en hun nadelen.

Hieronder de voordelen van een koffer en de voordelen van een reistas (waarbij de voordelen van de één meteen de nadelen van de ander zijn).

Voordelen harde koffer

  • Een koffer beschermt de inhoud beter tegen stoten.
  • Een koffer is waterbestendig.
  • Een koffer is inbraakveiliger dan een reistas.
  • In een koffer kreukt je kleding minder snel dan in een reistas.
  • Een harde koffer is makkelijker schoon te maken.


Voordelen reistas (of zachte koffer)

  • Een reistas is buigzaam. Je kunt hem dus makkelijker in een bagageruimte "proppen".
  • Een reistas kun je wat makkelijker volstoppen. De ruimte wordt effectiever benut.
  • Een reistas is goedkoper in aanschaf dan een koffer.
  • Een halflege reistas neemt minder ruimte in dan als hij vol is.
  • Een reistas is lichter dan een koffer.

Goede reistas merken

Reistassen worden door heel veel fabrikanten gemaakt. De ene beter dan de ander, de ene duurder dan de ander.

Goede merken voor een goede reistas zijn Eastpak, Dakine, Kipling, Samsonite, Enrico Benetti, Reisenthel, Travelite, Eagle Creek en Thule.


Bij de reistas aanbiedingen bovenaan vind je alle goede reistassen tegen een aantrekkelijke prijs bij de beste en goedkoopste winkels.

Zie ook:

Foto bovenaan: Travelz reistas


Onderwerp:
Aanbiedingen van reistassen bij de beste winkels. Koop goedkoop een goede reistas. Een weekendtas, een duffel, een een sporttas of een reistas met wielen. Hierboven tips, informatie en aanbiedingen. Met de voordelen en nadelen van een reistas ten opzichte van een koffer.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.