Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nekkussen voor in auto, vliegtuig enz.

 

Met een nekkussen krijg je geen last van je nek als je slaapt in de auto, vliegtuig, bus of trein. Hier aanbiedingen van goede nekkussens.

Nekkussen aanbiedingen

Tijdens een lange reis, of dat nu per auto, vliegtuig, trein of bus is, kun je behoorlijk last van je nek krijgen. Op een gegeven moment weet je niet meer hoe je je hoofd moet houden. Een nekkussen is een eenvoudig hulpmiddel om nekklachten tijdens het reizen te voorkomen. Daarom hier informatie over nekkussens.


Nekkussens heb je in verschillende soorten. Ruwweg kun je de nekkussentjes onderverdelen in  drie groepen: Reiskussens met veerkrachtige bolletjes, nekkussens met memory-foam (traagschuim) en opblaasbare nekkussens.

Aanbiedingen nekkussens

Op zoek naar een goed nekkussen voor weinig geld? Hieronder vind je de aanbiedingen van honderden nekkussentjes. Opblaasbaar en van stof, nekkussens voor in de auto, vliegtuig, bus, trein of andere toepassingen waarbij je je nek wilt steunen.


Nekkussens met veerkrachtige bolletjes

De nekkussentjes met veerkrachtige bolletjes zijn het meest klassieke nekkussen. Kleine kinderen gebruiken zo'n reiskussen vaak in de auto. Maar ook volwassen bijrijders die wel eens tukje in de auto doen hebben vaak zo'n nekkussen in de auto liggen. 

Wil je even slapen, of voel je je nek, dan pak je het kussentje. Deze nekkussens met bolletjes zijn comfortabel, zacht en erg praktisch, vooral in de auto.


Beste nekkussen

TravelSafe nekkussen met memory-foam

Nekkussens met memory-foam

Tegenwoordig wordt er bij nekkussentjes ook vaak gebruik gemaakt van memory-foam (traagschuim). Dit materiaal heeft als voordeel dat het zich nog beter naar je lichaam vormt. Dat is nog comfortabeler. Bovendien houdt memory-foam de vorm daarna nog vast (vandaar de naam).

Opblaasbare nekkussens

In de auto is het fijn als je een reiskussen meteen kunt gebruiken. Maar voor het gebruik in een trein, bus of vliegtuig is het opblaasbare nekkussen favoriet. Zo'n kussentje is natuurlijk zo opgeblazen en na gebruik neemt hij nauwelijks ruimte in, in je bagage. Dat is vooral bij het reizen per vliegtuig een voordeel.

De inhoud van het kussen (lucht) is natuurlijk iets stugger dan memory-foam of veerkrachtige bolletjes maar de meeste opblaasbare nekkussens zijn aan de buitenkant wel gemaakt van een lekker zacht materiaal.

Opblaasbaar nekkussen

Travelsky opblaasbaar nekkussen


Kijk bij de bovenstaande nekkussen aanbiedingen voor de beste nekkussens in alle soorten.

Zie ook:


Foto boven: Travelsky nekkussen (opblaasbaar)


Onderwerp:
Een nekkussen (een reiskussen voor in je nek) is een ideaal kussentje voor als je tijden je reizen in een vliegtuig, auto, toerbus, trein of ander transportmiddel een tukje wil doen. Vooral voor een klein kind, dat vaak in slaap valt in de auto, is een nekkussentje ideaal. Het voorkomt nekpijn of een stijve nek na het slapen in de auto. Hier aanbiedingen van goede nekkussens.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.