Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Koelbox auto

 

Nooit meer lauwe limonade in de auto als je op weg bent naar je vakantieadres. Een elektrische koelbox is een geweldige uitvinding, want zo heb je altijd je koelkastje bij je. Vooral als de koelbox ook nog is voorzien van een autolader. Dan heb je een koelkast in de auto.


Steeds meer koelboxen die verkocht worden zijn elektrische koelboxen. Eigenlijk is zo'n elektrische koelbox een kleine koelkast voor in de auto. Ideaal voor dagtrips, autovakanties en andere lange autoritten.


Want je hebt dan altijd koele drankjes en gekoeld eten in de auto. Ook al lopen de temperaturen op tot ver boven de 30 graden.

Handig op vakantie, tijdens lange autoritten, maar ook om je boodschappen te koelen als je van de winkel naar huis rijdt. En een elektrische koelbox is er helemaal voor gemaakt om makkelijk mee te nemen.

>>> TIP: Aanbiedingen alle elektrische koelboxen met autolader


Tips koelbox auto

Een eenvoudige elektrische koelbox kan de inhoud al koelen tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Dus 16 graden minder dan je zou hebben als je je eten en drinken in een gewone tas of koffer zou meenemen. Kijk hier voor de best geteste koelboxen tegen de laagste prijs.

Let er dus goed op dat de elektrische koelbox die je koopt over een 12v aansluiting heeft. Je kan de koelbox dan aansluiten op de "sigaretten-aansteker" in de auto.  Veel auto's hebben speciaal zo'n stroompunt in de achterbak. Ideaal voor je koelbox!

Je eten en drinken wordt dan in de auto gekoeld. En als je hem op de plaats van bestemming aankomt kun je hem loskoppelen van de stroom en meenemen. De inhoud van de box is dan nog optimaal koud!


Je hebt koelboxen met een 12v aansluiting die er uitzien als een gewone koelbox (bovenste foto), deze neem je makkelijk mee uit de auto, maar ook speciale modellen voor gebruik in de auto zelf (tweede foto).

Autolader en stekker voor het stopcontact

Helemaal goed is het als de elektrische koelbox ook over een normale stekker, voor in het stopcontact, beschikt. Dat heb je meteen een koelkast voor in de tent, op de boot of voor een andere plek waar een stopcontact voor handen is.Dometic combicool mini-koelbox voor in de auto

Goede koelboxen voor in de auto

Goede koelboxen met een 12V aansluiting worden gemaakt door onder andere Campingaz, Travellife, Mobicool, Campart Travel, Wagan en Tristar. Deze elektrische koelboxen voor in de auto en nog veel meer goede koelboxen zijn te vinden in het bovenaan genoemde overzicht met alle koelboxen.

Kijk in bovengenoemd overzicht voor goede koelboxen in alle soorten tegen de laagste prijs.

Zie ook:


Onderwerpen:
Beste koelbox auto, beste elektrische koelbox, elektrische koelboxen, koelbox als koelkast gebruiken.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.