Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietskar aanbiedingen en tips

 

Hier kijken we naar goede fietskarren. Naar een fietskar voor vakantie, maar ook andere goede fietsaanhangers. Met aanbiedingen.

Fietskar vakantie

Bij een fietskar denk je waarschijnlijk meteen aan het transporteren van kinderen in een bakkie achter de fiets. Maar met een goede fietskar kun je veel meer. De boodschappen passen ook in de fietskar, en wat te denken van een fietsvakantie!

Fietskarren voor diverse toepassingen

Fietskarren worden vaak onderverdeeld in kinderfietskarren, fietskarren voor huisdieren en bagagefietskarren. Maar de beste fietskar is multifunctioneel. In de bak waarin je normaal gesproken kinderen vervoert passen ook de boodschappen, en ook je slaapzakken en weekendtassen met kleding. Ook al is de fietskar meestal ontworpen als een kinderfietskar.

Aanbiedingen fietskarren beste winkels

Wil je weten wat er allemaal aan goede fietsaanhangers te koop zijn? Fietskarren voor het bagage vervoer tijdens de vakantie, maar ook voor andere doeleinden ontworpen fietskarren? Kijk dan bij de onderstaande fietskar aanbiedingen. Je vindt daar de aanbiedingen van fietskarren bij winkels waar je een goede fietskar goedkoop kan kopen.


Wil je een fietskar kopen? Dan vind je bij de bovenstaande fietskar aanbiedingen ook tips voor bij het kiezen van je beste fietsaanhanger.  Hieronder vind je nog wat tips voor het vinden van je beste fietskar voor de fietsvakantie of andere vakantie waarbij je een aanhanger achter de fiets wilt bevestigen.

Tips kopen fietskar vakantie

Hoeveel bagage wil je in de fietskar meenemen? Gaan er ook kinderen mee in de fiets aanhanger? Maak een inschatting van het gewicht want iedere fietskar heeft een maximale belasting. Vooral als er (wat grotere) kinderen meegaan kan het gewicht oplopen. Overigens kan een goede fietskar wel wat hebben!

Voor een fietsvakantie is het verder belangrijk als de fietskar beschikt over een waterdichte hoes die de inhoud van de kar beschermt. Je weet van tevoren immers niet wat voor weer je tijdens de vakantie krijgt.

En als je de fietskar alleen voor je fietsvakanties gebruikt, en deze de rest van het jaar in de schuur staat, is het wel zo handig als de fietskar opvouwbaar of inklapbaar is. Een eigenschap die de meeste moderne fietskarren hebben. Alleen een goedkope fietskar mist deze mogelijkheid soms.

Je beste fietskar goedkoop kopen

Bij de eerder op deze pagina genoemde aanbiedingen van fietskarren vind je alle goede fietskarren en alle goede (en goedkoopste) aanbieders van deze karren. De topmerken voor een fietskar zijn Burley en Thule. Andere merken die je vaak tegenkomt zijn M-Wave, Karlie, Doggy Ride (vooral voor huisdieren) en Roland (vooral voor bagage).

Ook hebben we hieronder de test van fietskarren. Daarin kun je zien welke fietskar er door de experts als beste fietskar is getest.Zie ook:

Foto: Burley fietskar bagage


Onderwerp:
Hier kijken we naar goede fietskarren, en dan met name goede fietsaanhangers voor vakantie. Een fietskar voor het vervoer van bagage en misschien gaan er ook wel een kind of meerdere kinderen mee in de fietsaanhanger. We hebben ook de beste fietskar uit de test en aanbiedingen van fietskarren bij de goedkoopste winkels.

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.