Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Bebsy uitgeroepen tot beste site voor stedentrips

 


Ken je de reissite Bebsy al? Bebsy heeft enkele jaren terug de (laatste) Zoover Award voor de beste website met stedentrips gewonnen nadat ze eerder ook al de Thuiswinkel Award in hun categorie hadden gewonnen. Wat maakt Bebsy tot de beste site om een stedentrip te boeken?

Het is niet omdat Bebsy het grootste aanbod aan stedentrips heeft. Integendeel. Er staan maar iets meer dan 200 stedentrips naar 23 steden op deze reissite, het betreft alleen citytrips naar steden in Europa (en Marokko), en het zijn alleen stedentrips waarmee je met het vliegtuig reist. 

Dus geen stedentrips naar verre steden als New York, en ook niet naar dichtbij geleden steden als Parijs en Keulen. Een lijstje met steden waarheen je wel een citytrip via Bebsy kan boeken staan onderaan deze pagina.


Kwaliteit boven kwantiteit

Maar wat maakt Bebsy dan wel tot de beste site voor citytrips? Dat is de hoge kwaliteit van de stedenreizen die ze aanbieden. Plus de hoge service en de zeer aantrekkelijke prijzen die gevraagd worden voor de reizen.

Maar het is vooral de kwaliteit van de hotels die de doorslag geeft. Bij Bebsy zit je niet in een goedkoop hotel aan de rand van de stad, maar in de meeste gevallen midden in het centrum, op zo'n 10 minuten lopen van toeristische hotspots als het Colloseum (Rome), de Sagrada Familia (Barcelona), het San Marcoplein (Venetiƫ), Paleis Belvedere (Wenen) of het winkelcentrum in Milaan.

Dit maakt het dat je absoluut eens bij bovengenoemde site moet kijken als je een stedentrip wilt gaan maken.

Zie ook:

Bij Bebsy kun je terecht voor een mooie stedentrip naar Barcelona, Berlijn, Budapest, Dublin, Fez, IJsland, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Londen, Madrid, Marrakech, Milaan, Napels, Porto, Praag, Riga, Rome, Sevilla, Valencia, Venetiƫ, Warschau of Wenen.

Foto: Rome

Stedentrip tip

Stedentrip tip
De ANWB heeft Genua op nummer 1 gezet in zijn top 25 van meest verrassende steden voor een stedentrip.

Genua heeft de smalste en grootste historische binnenstad van Europa.

All inclusive vakantie

Geniet zorgeloos van een de meest relaxte vakantie. Bij de all inclusive vakantie aanbiedingen vind je deze vakanties bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoek tip

Zoek tip
De aanbiedingen 5 miljoen hotels in 190 landen zijn te vinden via de Hotel Zoekmachine van Trivago.

Zo vind je altijd een goedkope aanbieding zonder dat je alle sites met aanbieding door hoeft te spitten.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Tips reizen en vakantie. Met aanbiedingen en test resultaten.